Βίντεο – θριλερ: Η στιγμή που πλοίο γεμάτο επιβάτες πέφτει πάνω στο λιμάνι της Σίφνου! Οι ελιγμοί του καπετάνιου και το αίσιο τέλος

Βίντεο - θριλερ: Η στιγμή που πλοίο γεμάτο επιβάτες πέφτει πάνω στο λιμάνι της Σίφνου! Οι ελιγμοί του καπετάνιου και το αίσιο τέλος

Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την πρόσκρουση του Seajet 2 στον προβλήτα του νησιού της Σίφνου κατέγραψε βίντεο αυτόπτη μάρτυρα.

Στο βίντεο φαίνεται το ταχύπλοο να επιχειρεί ελιγμούς μετά την πρόσκρουσή του στον προβλήτα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Όπως φαίνεται το ταχύπλοο – άγνωστο γιατί – έχει πέσει πάνω στον προβλήτα δίπλα από το χώρο στον οποίο κανονικά θα έπρεπε να δέσει.

Παρά την πρόσκρουση ο καπετάνιος δεν χάνει την ψυχραιμία του και τελικά δένει το ταχύπλοο εκεί όπου ήταν προγραμματισμένο.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερις επιβάτες, ο ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε με πλοίο της γραμμής στον Πειραιά, προκειμένου να διακομισθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.

Το ταχύπλοο υπέστη εσωκοίλωμα με ρήγμα στο πρωραίο τμήμα με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός δρομολογίων μέχρι την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά που υπέστη.

Οι υπόλοιποι 195 επιβάτες του πλοίου προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας. To sea jet 2 εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Σίφνο – Μήλο – Φολέγανδρο – Θήρα – Αμόpγό – Κουφονήσι – Νάξο – Μύκονο.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια