Αυστραλοί πυροσβέστες φωτογραφίζονται ημίγuμνοι για φιλανθρωπικούς σκοπούς και… ανάβουν φωτιές

Αυστραλοί πυροσβέστες φωτογραφίζονται ημίγυμνοι για φιλανθρωπικούς σκοπούς και... ανάβουν φωτιές

Το ημερολόγιο των Αυστραλών πυροσβεστών έχει εξελιχθεί σε «θεσμό» και το περιμένουν με ανυπομονησία χιλιάδες γυναίκες – και όχι μόνο – κάθε χρόνο

Η δουλειά του πυροσβέστη είναι, ως γνωστόν, να σβήνει φωτιές. Στην περίπτωση όμως των Αυστραλών επαγγελματιών του κλάδου τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο οι ρόλοι αντιστρέφονται και δώδεκα πυροσβέστες αναλαμβάνουν ρόλο… εμπρηστή, ανάβοντας φωτιές στο διαδίκτυο με την καυτή τους φωτογράφηση.

Για μία ακόμη φορά, φωτογραφίες από το ημερολόγιο των Αυστραλών πυροσβεστών για το 2018 έχουν πλημμυρίσει το διαδίκτυο και μας κάνουν να μη «βλέπουμε την ώρα» για να φτάσει η νέα χρονιά.

 Το ημερολόγιο, τα έσοδα του οποίου διατίθενται κάθε χρόνο σε διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς, κυκλοφορεί από το 1993 ωστόσο τη φετινή χρονιά, κατά κοινή ομολογία, ξεπέρασε τον εαυτό του!
Ποζάροντας υπαινικτικά ημίγυμνοι, κρατώντας ζωάκια ή τον εξοπλισμό τους, οι πυροσβέστες-μοντέλα αποδεικνύουν ότι η καυτή εμφάνιση σε συνδυασμό με τη γενναιότητα και τον αλτρουισμό είναι ένας πραγματικά… εκρηκτικός συνδυασμός.

Δείτε φωτογραφίες:


via

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια