Αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που κάνουν λεύκανση πpωκτού – Προσοχή άβολες εικόνες

Αυξημένη είναι φέτος η ζήτηση για λεύκανση πρωκτού, συγκριτικά με πέρυσι, καθώς σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία οι γυναίκες «νιώθουν πλέον έντονη την πίεση να μοιάζουν με π0ρνοστάρ».

Η τάση άρχισε να εξαπλώνεται όταν διάφορες διάσημες γυναίκες, ανάμεσά τους οι Sophie Kasaeit, Charlotte Crosby και Kourtney Kardashian, αποκάλυψαν πως έχουν υποβληθεί στη συγκεκριμένη αισθητική επέμβαση. Δείτε παρακάτω:

Η διαδικασία μπορεί να γίνει είτε σε κάποιο κέντρο αισθητικής, με τεχνικές όπως η θεραπεία με λέιζερ, είτε μέσω ειδικών σκευασμάτων που μπορεί κανείς να εφαρμόσει μόνος του στο σπίτι.

Τον περασμένο Απρίλιο η Marnie Simpson έκανε λεύκανση πpωκτού on camera στην συμπαίκτριά της Sophie Kasaei στο ριάλιτι Geordie Shore.

Αν και στο παρελθόν η λεύκανση πρωκτού ήταν σε μεγάλο βαθμό συνυφασμένη με άτομα που εργάζονταν στη βιομηχανία του πορνό, τον περασμένο Απρίλιο η Marnie Simpson την έκανε on camera στην συμπαίκτριά της Sophie Kasaei στο ριάλιτι Geordie Shore, κάτι που φαίνεται πως «απενοχοποίησε» αρκετά τη διαδικασία στα μάτια του κοινού. Η Kourtney Kardashian έχει επίσης παραδεχθεί στο παρελθόν πως έχει κάνει λεύκανση πpωκτού.

Σύμφωνα με μεγάλη κλινική αισθητικής με έδρα το Λονδίνο, η λεύκανση πpωκτού στις γυναίκες έχει σημειώσει σημαντική αύξηση το τελευταίο διάστημα, ενώ πολλοί είναι πλέον και οι άντρες που την επιλέγουν. «Τον τελευταίο χρόνο παρατηρήσαμε αύξηση κατά 23%. Πιο δημοφιλής όλων είναι η θεραπεία με λέιζερ, την οποία προτιμά το 95% των ασθενών, με τους υπολοίπους να επιλέγουν τις αντίστοιχες κρέμες.

Κυρίως την επιζητούν γυναίκες αλλά έχουμε και μερικούς άντρες που έρχονται για λεύκανση πpωκτού. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, έχουμε από νεαρές γυναίκες μέχρι πιο ηλικιωμένες. Πιστεύω πως οι γυναίκες πιέζονται από τους συντρόφους τους να μοιάζουν με τις ενήλικες ποpνοστάρ που βλέπουν», εξηγεί ο Sheri Johnson, διευθυντής της κλινικής HB Health στο Νάιτσμπριτζ.

 via

 

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια