Οι άντρες μίλησαν: Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν μία γυναίκα τέλεια στο σ ε ξ

Οι άντρες μίλησαν: Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν μία γυναίκα τέλεια στο σeξ

Μπορεί εμείς οι γυναίκες να θεωρούμαστε οι υπερ-αναλυτικές της υπόθεσης, αλλά όταν στο προσκήνιο έρχεται το σeξ, τότε τα πράγματα κάπως αλλάζουν. Οι άντρες λοιπόν μπορεί να μην έχουν το όνομα αλλά έχουν σίγουpά τη χάρη μιας και μπαίνουν στο τριπάκι να αναλύσουν και να κουβεντιάσουν με τους κολλητούς τους τα πάντα! Το σημαντικότερο ίσως από αυτά, που πραγματικά κι εμείς θα θέλαμε να ξέρουμε, είναι τι κατά τη γνώμη τους κάνει μία γυναίκα καλή στο σeξ. Ρωτήσαμε, τα βάλαμε κάτω και ιδού τα χαρακτηριστικά που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προτιμήσεις…

1. Να αγαπάει το σeξ: Μα πώς ήταν δυνατόν να μην είναι αυτό πρώτο πρώτο στις προτιμήσεις; Δεν υπάρχει τίποτα πιο σeξι και έpωτικό από μία γυναίκα η οποία αγαπάει το sεx και ξέρει να το απολαμβάνει. Με όποιο τρόπο κι αν το κάνει και με όποια μέσα τελοσπάντων, το ζητούμενο είναι να φαίνεται ότι δεν το κάνει για να ευχαριστήσει τον καλό της, αλλά πάνω απ’ όλα ότι το κάνει για να ικανοποιήσει τον ίδιο της τον εαυτό. Θα μας πεις τώρα, είναι δυνατόν να υπάρχουν γυναίκες που να μην απολαμβάνουν το σeξ; Κι όμως υπάρχουν και μάλιστα το συγκεκριμένο είναι κάτι το οποίο αντιμετωπίζει μεγάλη μερίδα γυναικών κάτω από άσχημη ψuχoλογική κατάσταση ή υπό την πίεση προβλημάτων. Γι’ αυτό λοιπόν, απολαυσε το σeξ για μια… καλύτερη ζωή!

2. Να έχει αυτοπεποίθηση: Ο παρτενέρ σου, ξέρει πολύ καλά ότι δεν είσαι η Ιrina Shayk οπότε καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο. Οι άντρες, βρίσκουν ακαταμάχητη την εικόνα μιας γυναίκας η οποία τα έχει βρει με το σώμα και κατ’ επέκταση με τον εαυτό της. Και σου έχουμε ένα  απλό παράδειγμα: Δεν απολαμβάνεις περισσότερο έναν άντρα που δεν έχει πρόβλημα να καθίσει γυμνός μετά το σeξ σε σχέση με εκείνον που τρέχει αμέσως να ντυθεί; Όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Οπλίσου με θάρρος και μη διστάσεις ακόμα και να κυκλοφορήσεις γυμνή μπροστά του. Πάμε στοίχημα ότι δεν θα παρατηρήσει καμία ατέλεια!

3. Δεν προσποιείται: Πραγματικά αν υπάρχουν ακόμα γυναίκες που το κάνουν αυτό, είναι πολυ απογοητευτικό. Το να προσποείται κανείς οpγaσμό, αφενός κάνει κακό στον ίδιο του τον εαυτό και αφετέρου με τον τρόπο αυτό καταδικάζει όλες τις σeξουαλικές του συνευρέσεις με τον άνθρωπο αυτό, διότι πολύ απλά δεν θα μάθει ποτέ τι του αρέσει και τι όχι. Όταν λοιπόν μία γυναίκα υποκρίνεται την ευχαρίστηση, γίνεται αμέσως αντιληπτή και κατ’επέκταση γίνεται ρεζίλι χάνοντας την οποιαδήποτε εκτίμηση που της είχε ο παρτενέρ της. Το μάθημα; Καλύτερα να λέμε ανοιχτά τι μας αρέσει και τι όχι, παρά να βασανιζόμαστε με το ψέμα. Τουλάχιστον οι άντρες από την πλευρά τους, θα το εκτιμήσουν πολύ.

4. Να μιλάει: Καλά δεν είπαμε να πιάσεις την πάρλα και να μη βάλεις γλώσσα μέσα σου, αλλά οι άντρες εκτιμούν πολύ μία γυναίκα η οποία δε διστάζει να μιλήσει στο κρεβάτι. Από το να πει τις της αρέσει και τι όχι μέχρι να επιβραβεύσει τον παρτενέρ της γι’ αυτά που κάνει, είναι όλα δεκτά και μάλιστα και με το παραπάνω. Το ρητό λοιπόν, «η σιωπή είναι χρυσός» στην προκειμένη ακυρώνεται, διότι το σιωπηλό σeξ καταντάει βαρετό και αμήχανο! Άσε δε που αν βγάζεις μόνο βογγητά και μουγκρητά, στο τέλος θα πάθει πολιτσιμικό σοκ και θα νομίζει ότι συνευρίσκεται με αγελαδίτσα!

via

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια