Αποκλειστικό! Μετά το My Style Rocks θα την δούμε και στο Survivor 2; Ο λόγος για την…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας youweekly και συγκεκριμένα της στήλης Tαδε Effie, αγαπημένη και πολυσυζητημένη παίκτρια του  του My style Rocks αποτελεί τον διακαή πόθο του Τούρκου παραγωγού ο οποίος θέλει οπωσδήποτε να την έχει στο Survivor 2.

Δείτε αναλυτικά το δημοσίευμα:

Λοιπόν, λοιπόν θα ξεκινήσω κατευθείαν… Το My Style Rocks έχει κερδίσει αρκετά το τηλεοπτικό κοινό λόγω των τσακωμών, της ίντριγκας και του γέλιου που προσφέρουν οι κοπέλες που συμμετέχουν σε αυτό. Είναι γεγονός πως κάποιες από αυτές έχουν κερδίσει περισσότερο το κοινό και ο κόσμος ασχολείται περισσότερο μαζί τους και ξέρετε πολύ καλά πως όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο με ένα πρόσωπο, θέλουμε να μαθαίνουμε όλο και περισσότερα πράγματα γι αυτό, για την ζωή του, για το παρελθόν και για το μέλλον του. Αυτή την φορά λοιπόν σας έχω μια πολύ πιπεράτη πληροφορία για μια από τις κοπέλες που συμμετέχει στο My Style.  

Το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ όπως όλοι γνωρίζουμε είναι κι αυτό ένα από τα project του Τούρκου παραγωγού που σημείωσε μεγάλη επιτυχία τον περσινό χειμώνα με το Survivor, το οποίο και θα επαναφέρει σε λίγους μήνες…

Ο Τούρκος παραγωγός γνωρίζει πολύ καλά πως τα νούμερα που σημείωσε το προηγούμενο καλοκαίρι δεν πρόκειται να έρθουν φέτος γι αυτό και ψάχνει να βρει τρόπους τουλάχιστον να τα φτάσει έστω και στο ελάχιστο και πληροφορίες μου που μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το blog μου, Τάδε Effie και το Youweekly.gr, αναφέρουν πως τον τρόπο αυτό τον βρήκε στα μάτια μιας παίκτριας του My Style Rocks.

Είναι καλλονή, έχει αυτοπεποίθηση, νάζι και σκέρτσο και… φυσικά αναφέρομαι στην Ιωάννα Τούνη.

Πληροφορίες , αναφέρουν πως μπορεί στα αρχικά πλάνα του Τούρκου παραγωγού να ήταν άλλη κοπέλα από το ριάλιτι μόδας  αλλά πλέον γλυκοκοιτάζει την Ιώαννα Τούνη, η οποία ξέρει πως θα του αποφέρει νούμερα μεγάλα καθώς η απήχηση της στο κοινό είναι πλέον τεράστια.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη έκανε την πρώτη της συνάντηση με την διευθύντρια των Survivor, Εμινέ Γεσίρ. Οι δυο τους αφού συναντήθηκαν προφανώς για να συζητήσουν για την συμμετοχή της στο Survivor μετά διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Πληροφορίες μου επίσης αναφέρουν πως… η Ιωάννα δεν έχει πει το μεγάλο ναι αλλά το σκέφτεται πάρα πολύ…

Για να δούμε!

via

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια