Διαρροή – Δείτε ποιον παίκτη στέλνει στον τελικό το κοινό! Ο λόγος για…

Ένα δωράκι που αφορά το Nomads και την πληροφορία που όλοι θέλετε να μάθετε και θα σας την αποκαλύψω ευθύς αμέσως!

Το ριάλιτι επιβίωσης του Ant1 έφτασε στο τέλος του! Συγκεκριμένα αύριο, Παρασκευή είναι ο μεγάλο τελικός! Εντάξει… δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν και το επιτυχημένο ριάλιτι που έχει βγει ποτέ, όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης μιλάω, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Διαβάστε παρακάτω:

Σήμερα λοιπόν, θα ανακοινωθεί ποιον παίκτη έσωσε το τηλεοπτικό κοινό και τον έστειλε απευθείας στον τελικό, βγάζοντας τον από την διαδικασία τους αγωνίσματος. Οι άλλοι τρεις που μένουν θα αγωνιστούν και ο ένας σήμερα θα αποχωρίσει! Στο Nomads λοιπόν έχουν μείνει οι: Νίκος Αναδιώτης, Αποστολία Ζώη, Κωνσταντίνος Οροκλός και Γιώργος Μαυρίδης.

Τα στοιχήματα και οι απόψεις διίστανται όμως το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε και εκτέλεσε…Προσοχή! Όποιος δεν θέλει να μάθει μην συνεχίσει… Ακολουθεί spoiler…

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, 2 είναι οι παίκτες που κυριολεκτικά κονταροχτυπήθηκαν και ο ένας κέρδισε με διαφορά πόντου, που λέει ο λόγος. Οι παίκτες που έδωσαν μάχη στο τηλεφωνικό κέντρο στήθος με στήθος είναι …

… ο Νίκος Αναδιώτης και ο Γιώργος Μαυρίδης! Ποιος κατάφερε να κόψει το νήμα; 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες    το τηλεοπτικό κοινό τελικά έσωσε τον… Γιώργο Μαυρίδη και τον έστειλε απευθείας στον τελικό! Αν αλλάξει οτιδήποτε θα σας ενημερώσω εκ νέου! Μέχρι τότε… να περνάτε όμορφα!

via

loading...
H0t news
Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια