Έκτακτη είδηση – Τραγωδία στην Αταλάντη: Σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε! Οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα!

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με το LamiaReport, η 42χρονη γυναίκα έφερε πολλαπλές μαχαιριές, ενώ ο σύζυγός της 51 ετών, ήταν πυροβολημένος με καραμπίνα που βρέθηκε δίπλα του. Δείτε παρακάτω:

Προηγήθηκε μάλιστα πάλη με την άτυχη γυναίκα να μη γλιτώνει τελικά από τον δoλoφovο που ήταν ο ίδιος της ο άντρας. Στη συνέχεια, ο σύζυγος, που δεν άντεξε την πράξη του φαίνεται ότι αυτοκτόνησε με την καραμπίνα που βρέθηκε πλάι του, γράφοντας έτσι τον τραγικό επίλογο.

Περισσότερες λεπτομέρειες καλείται να δώσει η vεkpοψία – vεkpοτομή που παραγγέλθηκε, για ακόμη ένα έγκλημα όπου στον τόπο του συμβάντος δεν βρέθηκε ιατροδικαστής. 

Σύμφωνα με το LamiaReport, επρόκειτο για πολύ γνωστό ζευγάρι στην περιοχή που δεν είχε δώσει στο παρελθόν δικαιώματα και κανείς δεν περίμενε μια τέτοια τραγική κατάληξη στην ιστορία τους. Το ζευγάρι δεν είχε παιδιά. Tα άψυχα σώματα των δύο τραγικών «πρωταγωνιστών» εντόπισε συνεργάτης τους που αναζήτησε τον σύζυγό επειδή δεν είχε φανεί στη δουλειά.

Στο σημείο άνθρωποι του εγκληματολογικού συλλέγουν στοιχεία για την τραγική αυτή υπόθεση.

Πηγή: LamiaReporttvstar

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια