Μιλάς στο κινητό, πετάς τσιγάρο; Αυτές θα είναι πλέον οι συνέπειες!

Αλλαγές αναμένεται να έχουμε σε σύντομο διάστημα στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μάλιστα άκρως αυστηρές για όσους δεν τηρούν τους κανονισμούς. Δείτε παρακάτω τις λεπτομέρειες:

Στον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, θα υπάρχουν παραβάσεις αντικοινωνικής συμπεριφοράς που θα αντιμετωπίζονται μόνο με διοικητικές κυρώσεις, όπως είναι η αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας και του διπλώματος.

Μιλάς στο κινητό. Πέταξες τσιγάρο. Έχασες το δίπλωμα. Μεταξύ των παραβάσεων αυτών προσδιόρισε την ομιλία των οδηγών στο κινητό τηλέφωνο, τη ρίψη του τσιγάρου από το παράθυρο του αυτοκινήτου, αλλά και τη στάθμευση οχήματος σε διάβαση αναπήρων. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

Μετά τις δύο αφαιρέσεις της άδειας και του διπλώματος, που θα διαρκεί έναν με δύο μήνες, ο οδηγός θα πρέπει να ξαναδίνει εξετάσεις. Όπως ανέφερε, θα υπάρχει κατηγοριοποίηση των προστίμων σε μικρής, μεσαίας και υψηλής επικινδυνότητας. Ανακοίνωσε ο κ. Σπίρτζης, επίσης, ότι με τον νέο ΚΟΚ θα αυξηθούν τα όρια ταχύτητας, ενώ θα καθιερωθούν ρυθμίσεις ΚΟΚ και σήματα για τα ποδήλατα.

 

loading...
H0t news
Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια