Παρολίγον τραγωδία: 4 τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΘ με αυτοκίνητο το πρωί στη Θεσσαλονίκη (φωτό)

Φωτογραφία της Marina Eriola.

Σοβαρό τροχαίο έγινε σήμερα το πρωί όταν συγκρούστηκαν λεωφορείο του ΟΑΣΘ και Ι.Χ. αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν 4 άτομα ένα εκ των οποίων και ο οδηγός του λεωφορείου. Δείτε παρακάτω πώς συνέβη το περιστατικό:

Ο οδηγός του ι.χ. που προκάλεσε το χάος παραβιάζοντας το STOP εγκατέλειψε το ι.χ. και τράπηκε σε φυγή. Ο οδηγός του λεωφορείου προσπάθησε να αποφύγει την σύγκρουση αλλά δεν κατάφερε και στη συνέχεια παρά των τραυματισμό του παρείχε βοήθεια στους επιβάτες του ι.χ. που τραυματίστηκαν ο ένας εκ των οποίων πιο σοβαρά. Το ατύχημα έγινε στην προέκταση Μακρυγιάννη στην περιοχή της Νικόπολης-Ηλιούπολης και το λεωφορείο του ΟΑΣΘ δεν είχε επιβάτες.

Να τονίσουμε ότι το σημείο αυτό όπου έγινε το ατύχημα, αποτελεί σημείο καρμανιόλα καθώς γίνονται  σχεδόν καθημερινα τροχαία λόγω αυξημένης κίνησης, έλλειψης σηματοδότη και χαμηλής ορατότητας στο σημείο.

Ευτυχώς το περιστατικό συνέβη πολύ πρωί και ημέρα Κυριακή διότι αν ήταν καθημερινή σε ώρα αιχμής ίσως να είχαμε και χειρότερα καθώς από το σημείο διέρχονται πολλοί πεζοί με τα παιδιά τους καθώς βρίσκεται κοντά βρεφονηπιακός σταθμός.

4 τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΘ με αυτοκίνητο το πρωί στη Θεσσαλονίκη (φωτό)

 

loading...
H0t news
Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια