Πατέρας έκοψε τον λαιμό της 2χρονης κόρης του κι εξαφανίστηκε – Συντετριμμένοι μέχρι και οι αστυνομικοί στη θέα του παιδιού

H αστυνομία της Γερμανίας εξαπέλυσε κυνηγητό για να εντοπίσει έναν πατέρα, που σκότωσε τη 2χρονη κόρη του, κόβοντας τον λαιμό της.

Oi φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τον τόπο του εγκλήματος δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα Bild και δείχνει τη σορό του κοριτσιού να μεταφέρεται σε φορείο έξω από το σπίτι, όσο οι αρχές ερευνούν το σημείο. Δείτε παρακάτω:

 

Η αστυνομία βρήκε το κοριτσάκι όταν κάποιος τη φώναξε σε ένα μικρό συγκρότημα κατοικιών στο Αμβούργο το βράδυ της Δευτέρας. Τα τοπικά ΜΜΕ λένε ότι ούτε οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν άντεξαν το θέαμα του vεkpού κοριτσιού και ξέσπασαν σε κλάματα.

Η μητέρα της κοπέλας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και νοσηλεύεται.

Το δεύτερο παιδί της οικογένειας είναι ασφαλές και το φροντίζουν οι αρχές.

Οι αστυνομικοί, μαζί με αστυνομικά σκυλιά, έχουν «χτενίσει» τη γειτονιά του Neiwiedenthal, ψάχνοντας τον δράστη. Μάλιστα, μια ομάδα ερευνά «πόρτα πόρτα», προσπαθώντας να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία.

Όπως λένε οι πληροφορίες των γερμανικών μέσων, η οικογένεια κατάγεται από το Πακιστάν. Δεν έχουν δοθεί, όμως, περαιτέρω λεπτομέρειες για το κίνητρο, τις έρευνες ή τις συνθήκες κατά τις οποίες δoλoφovήθηκε το κοριτσάκι.

Πηγή: Bild

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια