Σημάδια που δείχνουν ότι στη σχέση έχει μπει τρίτο πρόσωπο !

Σημάδια που δείχνουν ότι στη σχέση έχει μπει τρίτο πρόσωπο !

Ή, πώς θα υποψιαστείς ότι το πλοίο έχει σαλπάρει για λιμάνια ξένα.

Ένα ζευγάρι μπορεί να καταλήξει να χωρίσει καλά ή άσχημα, φιλικά ή με τον πλέον απολίτιστο τρόπο, για ασήμαντες αφορμές ή για πολύ σοβαρό λόγο, όπως η απιστία.
Αυτό το τελευταίο, δηλαδή η διαπίστωση ότι ο επί (χρόνια, μήνες, λίγη σημασία έχει) σύντροφός σου έχει από καιρό χάσει το ενδιαφέρον του σ’ εσένα και τη σχέση σας και έχει στοχεύσει σε κάτι καινούριο και σαφώς πιο άφθαρτο.

Ποια είναι αυτά τα σημάδια; Δες τα (και) γραπτά και έχε τις κεραίες σου ανοιχτές.

Απομακρύνεται συναισθηματικά όλο και πιο πολύ
Ένα από τα πολύ σημαντικά σημάδια που θα πρέπει να σε ανησυχήσουν αν τα λάβεις, είναι αυτό. Κι όχι γιατί απαραίτητα συνεπάγεται απιστία εκ μέρους του, όμως αυτό που σίγουpά συνεπάγεται είναι μία μεγάλη απόσταση μεταξύ σας που μεγαλώνει με τον καιρό και δύναται να οδηγήσει στη λήξη της σχέσης σας, με ή χωρίς απιστία.

Μοιάζετε περισσότερο με συγκάτοικοι παρά με εραστές
Ο οποιοσδήποτε δε βρίσκει το σeξ στη σχέση του για καιρό, μοιραία κάποια στιγμή θα το ψάξει αλλού. Δεν αρκεί να συζείτε και να μοιράζεστε τους λογαριασμούς. Το πιο σημαντικό είναι να εξακολουθείτε και μετά από καιρό να μοιράζεστε την ίδια eπiθυμία και λαχτάρα για το σeξ και να μην αφήνετε αυτό τον τομέα στην τύχη του.

Έχει περιοριστεί σημαντικά ο χρόνος που περνά μαζί σου
Ναι, μπορεί να δουλεύει πολλές ώρες. Σκέψου όμως: αυτό ίσχυε ανέκαθεν. Γιατί ξαφνικά δεν μπορεί παρά να περνά ελάχιστο χρόνο μαζί σου; Ίσως γιατί περνά μία δύσκολη φάση. Ίσως πάλι γιατί τον επενδύει αλλού αυτό το χρόνο.

 

Έχει σταματήσει από καιρό να προσπαθεί να φτιάξει κακώς κείμενα
Είναι κοινή λογική πως όταν κάποιος ενδιαφέρεται να διορθώσει τα προβλήματα στη σχέση του, απλώς ασχολείται με αυτά, από κοινού με τη σύντροφό του. Όταν αυτή η προσπάθεια πάψει, χωρίς προφανή λόγο, τότε δύο τεινά υπάρχουν: ή κουpάστηκε να προσπαθεί, οπότε μάλλον η κατάσταση δε διορθώνεται, ή βρήκε κάτι άλλο που του τραβά το ενδιαφέρον και την προσοχή, οπότε και πάλι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Το ένστικτό σου ενίοτε έχει δίκιο
Θες γιατί το έχει ξανακάνει στο παρελθόν; Θες γιατί κάτι πολύ δυνατό μέσα σου σου δείχνει μια συγκεκριμένη αντίζηλο ή απλώς σου λέει πως κάτι δεν πάει καλά; Μπορεί ακόμα να μην έχεις τις απαραίτητες αποδείξεις, όμως αν το ένστικτό σου γενικά σε καθοδηγεί σωστά, τότε δώσε λίγο χρόνο, έχε τις κεραίες σου ανοιχτές και οσονούπω θα βρεις και τα στοιχεία που χρειάζεσαι.

via

 

 

loading...
H0t news
Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια