Σολωμού: «9 στους 10 άνδρες που έχουμε συνευρεθεί, λίγο πριν το πάμε στο κρεβάτι… » – Οι πιπεράτες αποκαλύψεις για την εpωτική της ζωή!

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα ήταν η Μαρία Σολωμού, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το σ ε ξ. “Στενοχωριέμαι όταν ο άνδρας δεν είναι καλός εκεί” ανέφερε στην ερώτηση αν της έχει τύχει κακός εραστής. Δείτε τα όσα προσωπικά ανέφερε δημοσίως στον Γ. Λιάγκα. Διαβάστε παρακάτω:

Στο σημείο εκείνο, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως 90% των ανδρών δεν μπορούν να λειτουργήσουν την πρώτη φορά που βρίσκονται μαζί της. ” Είναι λογικό, γιατί είναι το άγχος και μου έχει τύχει. Είναι μεγάλο το ποσοστό. Κομπλάρω τον κόσμο, τι να πω” σχολίασε.

Και αν και παραδέχτηκε πως υπήρξαν και περιπτώσεις που έβαλε τα γέλια, πρόσθεσε: “Κοίτα με δεδομένο το γεγονός ότι δεν έχω κάνει 0ne night stαnd, προφανώς αυτοί οι άνθρωποι είχαν άγχος και μετά είχα σχέση μαζί τους”. Επίσης, παραδέχτηκε. “Αυτό είναι κάτι που μη σου πω, το ψιλογουστάρουν οι γυναίκες. Λες, ο άλλος τα έπαιξε, άρα;” συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ

loading...
H0t news
Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια