Σύγκρουση τρένων στην Αλεξάνδρεια! Τουλάχιστον 36 νεκροί – Πολλοί τραυματίες

Σύγκρουση τρένων στην Αλεξάνδρεια! Τουλάχιστον 36 vεkpοί – Πολλοί τραυματίες | Newsit.gr– Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην πόλη της Αιγύπτου – Το ένα τρένο είχε αναχωρήσει από το Κάιρο και το άλλο από το Πορτ Σάιντ – Οι πρώτες εικόνες από το σημείο – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δύο τρένα συγκρούστηκαν στην Αλεξάνδρεια, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 36 άνθρωποι και άλλοι 123 να τραυματιστούν. Ωστόσο, σύμφωνα με τα αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης, τόσο οι vεkpοί, όσο και οι τραυματίες αναμένεται να αυξηθούν.

 

Το ένα τρένο είχε αναχωρήσει από το Κάιρο και το άλλο από το Πορτ Σάιντ.

Στις εικόνες που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, διακρίνονται δύο βαγόνια του ενός τρένου που έχουν εκτροχιαστεί, ενώ οι ομάδες διάσωσης μεταφέρουν τους vεkpούς και τους τραυματίες προς τα ασθενοφόρα.

Όπως έγραψε η εφημερίδα αλ Άχραμ, οι σοροί μεταφέρθηκαν σε vεkpοτομεία νοσοκομείων στην Αλεξάνδρεια. Ο εισαγγελέας Ναμπίλ Σαντέκ διέταξε να διεξαχθεί επειγόντως έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Το 2002, πυρκαγιά που ξέσπασε σε τρένο είχε ως αποτέλεσμα τον θavato 370 ανθρώπων σε περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων νότια του Καϊρου. Ήταν η πλέον πολύvεkpη σιδηροδρομική τραγωδία στην ιστορία της Αιγύπτου.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια