Συγγνώμη φιλενάδα, αλλά σε θέλει μόνο για το κρεβάτι – Τα 7 σημάδια που σε προειδοποιούν!

Αποτέλεσμα εικόνας για ζευγαρι στο κρεβατιΌλοι μας έχουμε χρησιμοποιηθεί ή έχουμε χρησιμοποιήσει κάποιον έστω και μία φορά απλά για το σ ε ξ. Είναι εκείνες οι φάσεις που όσο σκληρό κι αν φαίνεται εκ πρώτης, δεν έχεις καμία διάθεση να γνωρίσεις κάποιον περαιτέρω κι απλά θες σ ε ξ μαζί του/της. Πάλι καλά για να το κάνεις με κάποιον, δεν χρειάζεται να έχεις τρελούς συναισθηματικούς δεσμούς μαζί του, αρκεί απλά να το θες.

Δεν υπάρχει κάτι το κακό με αυτό. Ορμές είναι και πρέπει να ικανοποιούνται. Αν εσύ ωστόσο, ψάχνεις για κάτι σοβαρό και δεν σου αρκεί απλά η ξεπέτα, θα πρέπει να είσαι σε θέση να αναγνωρίζεις τα σημάδια που μαρτυρούν αν ένας άντρας σε θέλει μόνο για το σeξ.

Αυτά είναι τα σημάδια ότι ένας άντρας σε χρησιμοποιεί μόνο και μόνο για την πράξη:

1. Δε βγαίνετε καν πραγματικά ραντεβού

Όταν αρέσεις σε έναν άντρα, προφανώς θέλει να είστε μαζί διαρκώς, να μοιράζεστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε και φυσικά να βγαίνετε κανονικά ραντεβού. Αν ο λεγάμενος δεν θέλει να ξοδεύετε το παραμικρό χρόνο μαζί (πέρα από το σeξ), τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια… Αν δεν είναι αυτό σημάδι ότι δε σε βλέπει σοβαρά, τότε ποιο;

2. Δεν απαντάει στα μηνύματά σου

Και δεν το κάνει επειδή είναι απασχολημένος στη δουλειά ή δεν είναι κοντά στο κινητό του. Απλά δεν ενδιαφέρεται. Η μόνη πληροφορία που θέλει να γνωρίζει είναι μονάχα η επόμενη φορά που θα κάνετε σeξ. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Αν δεν είναι πρόθυμος ούτε καν να απαντήσει σε ένα μήνυμά σου και να ανοίξετε συζήτηση, να είσαι σίγουρη ότι του είναι πολύ εύκολο να σε αφήσει στα κρύα του λουτρού και να κάνει σeξ με το επόμενο θύμα του.

3. Δε συζητάτε για τίποτα πιο προσωπικό

Ξέρει τι σπουδάζεις; Όχι. Ξέρει τι καφέ σου αρέσει να πίνεις; Όχι. Το πού μένεις όμως, το ξέρει πολύ καλά. Απλά κάνετε ότι κάνετε. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για εκείνον, που δεν αφορά το κρεβάτι σας, απλά δεν τον αφορά. Ούτε κι εσύ ξέρεις πολλά για εκείνον, παρά μόνο τα βασικά. Τις πληροφορίες του τις βγάζεις με το τσιγκέλι. Τέτοια αρνητικότητα!

4. Σου στέλνει πρόστυχα λόγια και εικόνες

Εντάξει το συγκεκριμένο είναι ξεκάθαρο. Αν κάθε φορά που μιλάτε το πηγαίνει προς σeξting όπου πέρα από προστυχόλογα συνοδεύεται κι από φωτογραφίες αυτού και του μορίου του, είναι απλά ένας τεμπέλικος τρόπος να σου πει ότι θέλει να κάνετε σeξ. Επειδή είναι πολύ κότα για να στο πει ξεκάθαρα, επιλέγει αυτό τον ανορθόδοξο τρόπο για να σου το δώσει να το καταλάβεις. Ένα έχω να πω. Block και delete.

5. Φλερτάρει με άλλες κοπέλες μέσα στα μούτρα σου

Θέλει να έχει κι εναλλακτικές το παιδί, μην ξεμείνει μόνο με μία. Είστε μαζί έξω και βλέπεις το ματάκι του να παίζει ασυστόλως από δω κι από κει, ενώ ταυτόχρονα είναι μονίμως στο κινητό του και μοιράζει likes και καρδιές με το τσουβάλι. Είναι γυναικάς, τι να κάνουμε…;

6. Βρίσκεστε μόνο σε πιθανά μέρη που μπορείτε να κάνετε σeξ

Κάθε φορά που σου ζητάει να βρεθείτε, είτε πρόκειται για το δικό σου/του μέρος, είτε για ένα μέρος ιδιωτικό δίχως πολύ κόσμο όπου να μπορείτε να κάνετε σeξ ανενόχλητοι. Μέρη με πολύ κόσμο και κίνηση, όπως εστιατόρια ή καφετέριες του προκαλούν ταραχή και τα αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι.

7. Έχεις γενικά τη διαίσθηση

Το ξέρεις πολύ καλά ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι σόι. Και κανένα από όλα τα προηγούμενα σημάδια να μη σου έχει ακόμη εκδηλώσει, αυτό που νιώθεις είναι πάντα το σωστό. Η γυναικεία διαίσθηση σπανίως πέφτει έξω. Αν έχεις βάλει ήδη την ετικέτα της ξεπέτας στη σχέση σας, τότε έτσι θα είναι. Από εκεί και πέρα μένει αν θα συμβιβαστείς μ’ αυτή την κατάσταση ή θα κάνεις κάτι για να τερματιστεί. Από την στιγμή που υπάρχει αυτογνωσία, it’s up to you, που λέει κι η γιαγιά μου στο χωριό.

via

 

Ειδικές προσφορές
Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια