Οι 10+2 πιο τολμηρές εpωτικές σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης

Ποιο «Τατουάζ»; Όταν ο Χριστόφορος έκανε αεροπλανικά στους τοίχους…
 Αποτέλεσμα εικόνας για κλεισε τα ματια παπακαλιατης έpωτικη σκηνη
 

Καθώς τo «Τατουάζ», η νέα σειρά του Alpha, συζητιέται για τις πολυάριθμες έpωτικές του σκηνές, θυμόμαστε καυτά στιγμιότυπα της ελληνικής τηλεόρασης από το παρελθόν. Τότε που ήμασταν μικροί και, με το που άρχιζαν τα φιλιά και οι περιπτύξεις, οι γονείς, σοκαρισμένοι, άλλαζαν κανάλι και μέναμε με την απορία. Τώρα που μεγαλώσαμε και υπάρχει και YouTube, μπορούμε να απολαύσουμε τις τηλεοπτικές συνευρέσεις με την ησυχία μας. Με χρονολογική και όχι αξιολογική σειρά. Και λείπουν και πολλές αξιόλογες καλλιτεχνικές σεκάνς.

1) «Αναστασία», 1993-1994, Mega Channel. Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας, Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου. Από τις πρώτες φορές που η ελληνική τηλεόραση έδειξε βυζί. Την ίδια εποχή έπαιζε μια τολμηρή γερμανική διαφήμιση αφρόλουτρου, αλλά δεν μετράει το γερμανικό στήθος. Μετράει;

2) «Πρόβα νυφικού», 1995, ΑΝΤ1. Βασισμένο σε βιβλίο της Ντόρας Γιαννακοπούλου, Σενάριο: Βαγγέλης Γκούφας, Σκηνοθεσία: Κώστας Κουτσομύτης. Το ζουμί στο 5.30

3) «Η αγάπη άργησε μια μέρα», 1997, ΕΤ1 (να τα μας και το κρατικό!). Συγγραφέας: Λιλή Ζωγράφου, Σενάριο: Κώστας Κουτσομύτης, Μάριος Ποντίκας, Νίκος Απειρανθίτης, Σκηνοθεσία: Κώστας Κουτσομύτης. Τρέξτε το βίντεο προς το τέλος του (8.50 περίπου). Στήθος, δάκρυα και ιδρώτας, και η Τρικαλιώτη με χάλια φρύδια.

4) «Άγγιγμα ψυχής», 1998, ΑΝΤ1. Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης. Ανιέρος ή αγιασμένος έρως, όπως το βλέπει κανείς. Της ενδιαφέρουσας σκηνής έχει προηγηθεί βροχή, κάτι που συμβαίνει συχνά τόσο στην τηλεόραση όσο και στο σινεμά. Για κάποιον περίεργο λόγο το πλάτσα πλούτσα θεωρείται ότι ανεβάζει τη λίμπιντο.

5) «Μαύρος Ωκεανός», 2000, ΑΝΤ. Σενάριο: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος, Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης. Στο βίντεο που ακολουθεί έχει από όλα: παραθαλάσσιο σeξ, σeξ σε κρεβάτι, σeξ κάτω από κουνουπιέρα, λευκές επιδερμίδες, σκούρες επιδερμίδες, σeξ τη μέρα, σeξ τη νύχτα, γενικώς σeξ.

6) «Singles», 2004-2005, Mega Channel. Δημιουργός: Γιώργος Φειδάς. Κωμική μεν σειρά, αλλά τα είχε τα στιγμιότυπά της. Ένα δείγμα στο βίντεο που ακολουθεί.

7) «Αληθινοί έpωτες», 2007-2008, Alpha. Σεναριογράφοι και σκηνοθέτες, πολλοί. Μέχρι το 8ο λεπτό περίπου βλέπουμε φλυαρίες και μετά μπαίνουμε στην ουσία.

8) «Μαζί σου», 2007, Mega Channel. Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Πανταζούδης. «Αμούστακος», ρομαντικός, τοτσικικός έρως. Στο επίμαχο σημείο βγαίνει η μπλούζα του Αποστόλη και το σουτιέν της παρτενέρ. Είπαμε, φάση σεμνότης.

9, 10, 11, 12) Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο τολμηρός, μάστορας, ο μερακλής. Στις σειρές του δείχνει πολύ αχνιστό σeξ, σε διάφορους συνδυασμούς. Επειδή η επιλογή ήταν δύσκολη, καταλήξαμε στα «ντουβαράτα».

«Κλείσε τα μάτια», 2003-2004, Mega Channel. Δημιουργοί: Βασίλης Τσελεμέγκος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης

«Δυο μέρες μόνο», 2005-2006, Mega Channel. Η περιβόητη σκηνή «Όχι μέσα»

«, 2008, Mega Channel. Με την αδελφή;

via

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια