Αυτό το μοντέλο σπάει όλα τα στερεότυπα ομορφιάς της βιομηχανίας της μόδας και όταν δείτε το σώμα της θα καταλάβετε τον λόγο.

Τα plus size μοντέλα κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος χάρη στην γοητεία και στην θαρραλέα τους προσπάθεια για αυτοέκφραση. Επίσης, ο κόσμος έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί πόσο ανθυγιεινή είναι η προσπάθεια του να προσπαθείς συνεχώς να είσαι αδύνατος. Ίσως η βιομηχανία της μόδας φτάσει στο σημείο να σταματήσει να κάνει διακρίσεις στις γυναίκες με διαφορετικό σωματότυπο.

Αν και αυτό έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να γίνει πραγματικότητα, ας δούμε τι εννοούμε με τον όρο «plus size» μοντέλο. Για πολλά από αυτά τα μοντέλα που έχουν διαφορετικές αναλογίες είναι απογοητευτικό να τις ακολουθεί αυτή η ταμπέλα. Δείτε παρακάτω:

Η Στεφανία Φεράριο είναι μια από αυτές τις γυναίκες.

Η 23χρονη κοπέλα από την Αυστραλία δουλεύει ως μοντέλο και αντιστέκεται στον χαρακτηρισμό «plus size».

H Στεφανία εργάζεται ως μοντέλο εσωρούχων, το οποίο τονίζει αρκετά τον σωματότυπό της. Έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες της με το χάσταγκ #DropThePlus. Αυτό αναφέρεται σε μια ομάδα ακτιβιστών που καλούν τους ανθρώπους να είναι πιο δεκτικοί στους διαφορετικούς σωματότυπους και να σταματήσουν να αποκαλούν όλους όσους δεν έχουν τις κλασικές αναλογίες μοντέλου plus size.

«Είμαι μοντέλο. Δυστυχώς, στην βιομηχανία της μόδας σε αποκαλούν plus size, αν είσαι λίγο μεγαλύτερος από τον μέσο όρο. Πιστεύω, ότι αυτό μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στις πιθανότητες που έχεις για επιτυχία στον χώρο του μόντελινγκ.»

Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με την Στεφανία. Δείτε πόσο εντυπωσιακή φαίνεται!

Πηγή tilestwra.com

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια