Ανείπωτη φρίκη. Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 28χρονο φοιτητή και πέταξαν το πτώμα του σε λίμνη.

Φρικτό θavato βρήκε στα κατεχόμενα 28χρονος φοιτητής

– Το πτώμα του βρέθηκε στην όχθη λίμνης στην κατεχόμενη Αμμόχωστο– Ο φοιτητής είχε απαχθεί από ομάδα νεαρών και ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου– Η σορός του άτυχου Νιγηριανού εντοπίστηκε από δύο παιδιά– Για το ειδεχθές έγκλημα συνελήφθησαν επτά άτομα (εκ των οποίων τα τέσσερα είναι ανήλικα). 

Διαβάστε παρακάτω:

Φρικτό θavato βρήκε στα κατεχόμενα 28χρονος φοιτητής νιγηριανής καταγωγής. Πρόκειται για τον Kennedy Taomwabwa, φοιτητή του λεγόμενου Πανεπιστημίου της Ανατολικής Μεσογείου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στην όχθη λίμνης στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Ο φοιτητής είχε απαχθεί στο κέντρο της πόλης από ομάδα νεαρών και αφού ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, ακολούθως το άψυχο σώμα του πετάχτηκε σε λίμνη. Η σορός του άτυχου Νιγηριανού φοιτητή εντοπίστηκε από δύο παιδιά.

Σύμφωνα με τα πορίσματα της vεkpοτομής, ο θavatoς του προήλθε από πολλαπλά κτυπήματα στο κεφάλι.

Για το ειδεχθές έγκλημα συνελήφθησαν επτά άτομα (εκ των οποίων τα τέσσερα είναι ανήλικα), τα οποία φέρονται να είχαν εμπλοκή στη δoλoφovία του 28χρονου. Εναντίον των τριών ατόμων έχει εκδοθεί διάταγμα κράτησης.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση δoλoφovίας του Νιγηριανού φοιτητή και η διαμαρτυρία των φοιτητών έξω από τοτουρκοκυπριακές εφημερίδες.

Η εφημερίδα «Αφρίκα» (Αφρική) γράφει ακόμα ότι ομάδα φοιτητών βρέθηκε χθες έξω από το «δικαστήριο» κατά την προσαγωγή των υπόπτων για τη δoλoφovία του Νιγηριανού φοιτητή ζητώντας δικαιοσύνη.

Η εφημερίδα «Χαβαντίς» (Είδηση), με τίτλο «Εγκληματική ενέργεια, άγρια δoλoφovία», γράφει ότι σύμφωνα με τα πορίσματα της vεkpοτομής επί της σορού του Νιγηριανού φοιτητή, ο θavatoς του προήλθε από πολλαπλά κτυπήματα στο κεφάλι, ενώ τα εφτά πρόσωπα που συνελήφθησαν ως ύποπτα μεταφέρθηκαν χθες στο «δικαστήριο» και εναντίον των τριών εκδόθηκε διάταγμα κράτησης τους. Έξω από το δικαστήριο μαζεύτηκαν φοιτητές, ζητώντας την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η εφημερίδα «Κίπρις» (Κύπρος), με τίτλο «Μην σιωπάτε, δώστε τις λεπτομέρειες του εγκλήματος» γράφει ότι από τους εφτά συλληφθέντες για τη δoλoφovία του Νιγηριανού φοιτητή οι 4 είναι κάτω των 18 ετών. Οι γονείς των υπόπτων κατά τη σύλληψη των παιδιών τους ζήτησαν από τα παιδιά τους να μιλήσουν και να συνεργαστούν με την «αστυνομία». Αναφορά γίνεται και στη διαμαρτυρία των φοιτητών, φίλων του θύματος, έξω από το «δικαστήριο» οι οποίοι ζητούσαν δικαιοσύνη για τον θavato του φίλου τους.

Με πληροφορίες από Φιλελεύθερο και ΚΥΠΕ

Πηγή: Newsit.com.cy

loading...
H0t news
Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια