Απίστευτη ανατροπή στην υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη: Είναι άλλος ο δολοφόνος;

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Νέα κατάθεση Σοροπίδη, θα αναγνωρίσει τον «Χάρη» και τον «Ψηλό»Ανατροπή στην υπόθεση της δoλoφovίας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, καθώς  σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, στο μαχaipι με το οποίο δoλoφovήθηκε  δεν εντοπίστηκε το DNA του φερόμενου ως δράστη, αλλά ισχυρό μείγμα γενετικού υλικού άγνωστου μέχρι σήμερα άνδρα!

Tα ευρήματα δείχνουν ότι η άτυχη κοπέλα πάλεψε την ώρα της δoλoφovίας της με έναν άνδρα, που δεν ήταν ο Σοροπίδης!

Μεικτό γενετικό προφίλ του Σοροπίδη και του θύματος βρέθηκε περιμετρικά στις δύο χαρτοπετσέτες στο χώρο του vεkpοταφείου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, DNA του φερόμενου ως δράστη δεν υπάρχει κάπου αλλού.

Στο χώρο του κοιμητηρίου βρέθηκαν και μείγματα άλλου γενετικού υλικού, αλλά  δεν είναι καλής ποιότητας και δεν μπορούν να δώσουν σαφές αποτέλεσμα, ενώ εμφανίζεται σαν πειστήριο ένα κρητικό μαχaipι που φέρει αποτυπώματα μόνο στη θήκη του.  Με αυτό φέρεται ο Σοροπίδης  να σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη.  Κανείς όμως ειδικός δεν απάντησε στο καυτό ερώτημα αν τα θανατηφόρα τραύματα στην εφοριακό, είναι συμβατά με το συγκεκριμένο  μαχaipι.  

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική της επικοινωνία  η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιάννα Παναγοπούλου .Όπως ανέφερε η δικηγόρος έχουν γίνει εξονυχιστικοί έλεγχοι σε πολλά διαφορετικά δείγματα. Είκοσι ένα από αυτά, δεν είχαν αξιοποιήσιμο αποτέλεσμα.

«Σίγουpά υπήρξε στο χώρο του κοιμητηρίου το γενετικό υλικό του δράστη όπως έδειξαν οι χαρτοπετσέτες που βρέθηκαν εκεί και για το λόγο αυτό είμαστε πολύ επιφυλακτικοί», τόνισε η κ. Παναγοπούλου.

Ανέφερε επίσης πως στο μαχaipι που έχει στα χέρια της η Σήμανση σαν πειστήριο εγκλήματος, υπάρχει δείγμα γενετικού υλικού ανδρός που δεν είναι του κατηγορούμενου. «Περιμένουμε να μας πει την αλήθεια. Μέχρι τότε σκοπεύουμε να ορίσουμε τεχνικό σύμβουλο γενετιστή για να φωτιστεί η υπόθεση και επιμένουμε στην αναπαράσταση»πρόσθεσε.

Ο 58χρονος πρόκειται να κληθεί σε νέα απολογία την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μανώλης Σοροπίδης που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Δομοκού μετά την ομολογία του για την εν ψυχρώ δoλoφovία της Δώρας, σχεδόν τρεις μήνες μετά το στυγερό έγκλημα  κατέθεσε συμπληρωματικά υπομνήματα στον Ανακριτή και έκανε λόγο για «συμβόλαιο θανάτου».

Στο πρώτο υποστήριξε ότι δύο άνδρες τους οποίους αποκάλεσε «Χάρη και «Ψηλό» του έταξαν πως θα του δώσουν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει τη Δώρα Ζέμπερη, που ήταν στο στόχαστρο τους για υποθέσεις που χειριζόταν.

Στο δεύτερο κατονόμασε έναν δικηγόρο ως ηθικό αυτουργό της δoλoφovίας της εφοριακού.

via

 

Ειδικές προσφορές
Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια