Αποκλειστικό! Survivor: Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε η Όλγα Φαρμάκη! Αυτό που δεν είπε στις κάμερες…

Αποκλειστικό! Survivor: Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε η Όλγα Φαρμάκη! Αυτό που δεν είπε στις κάμερες...

 

 Άλλη μία μεγάλη επιβεβαίωση  για την οικειοθελή αποχώρηση της Όλγας Φαρμάκη, κάτι που σας είχαμε γράψει εδώ και 2 εβδομάδες . Η Όλγα, πιέστηκε πολύ ψuχoλογικά και θέλησε να επιστρέψει Ελλάδα, όπως και έγινε αφού στο επεισόδιο της Κυριακής ανακοίνωσε ότι θα φύγει.

Ωστόσο, είναι πολλά αυτά που δεν είπε δημοσίως, καθώς η ίδια δεν θέλει να δίνει δικαιώματα… όμως εγώ γι’αυτό είμαι εδώ, για να σας το αποκαλύψω! Η Όλγα Φαρμάκη είναι πολύ δεμένη με την οικογένεια της και το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα θα ήταν μακριά από αυτούς ήταν κάτι που την δυσκόλευε από την αρχή… αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δείτε παρακάτω:

Ο κύριος λόγος που αποχώρησε η Όλγα Φαρμάκη από το Survivor ήταν ο… έpωτας! Η Όλγα ταλαιπωρήθηκε πολύ με την τελευταία σχέση που είχε, καθώς ο σύντροφος της, του οποίου δεν χρειάζεται να σας πω όνομα, απιστούσε συνεχώς, κάτι που την είχε τσακίσει ψuχoλογικά. Η Όλγα είναι πολύ χαμηλών τόνων και ένα παρεξηγημένο πλάσμα…

Μετά από αυτή την σχέση, αφού προδόθηκε ανεπανόρθωτα, έπαψε να περιμένει να συμβεί κάτι καλό στην ζωή της, μέχρι που στον δρόμο της βρέθηκε ο 40χρονος επιχειρηματίας Σταύρος Μαντόπουλος. Μπορεί όλοι να νόμιζαν ότι είναι ελεύθερη όμως η Όλγα Φαρμάκη σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι πολύ έpωτευμένη και βρήκε ξανά τον έpωτα στα μάτια του.

Εκείνος από την πλευρά του την περίμενε εδώ, καθώς μαζί αποφάσισαν να πάει στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, δεν θέλησε η Όλγα να μείνει άλλο μακριά του: «Δεν μπορούσε να ρισκάρει αυτή την σχέση! Αφού τραυματίστηκε κιόλας αποφάσισε να γυρίσει! Αν έμενε καιρό στον Άγιο Δομίνικο, όπως ήταν αναμενόμενο μπορεί να χάλαγε αυτό και η Όλγα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ! Επομένως τώρα που είναι καλά, και εκείνης της έλειπε πολύ, έπρεπε να μην σκεφτεί τα λεφτά και να επιστρέψει, όπως και το έκανε!», αποκάλυψε κοντινό πρόσωπο της fashion Blogger.

«Όχι δεν συγκατοικούν, μπορεί και να το κάνουν τώρα που θα επιστρέψει! Όλα στην ώρα τους! Προς το παρόν είναι έpωτευμένοι!», καταλήγει το ίδιο άτομο.

Επομένως… η Όλγα τα παράτησε όλα για τον έpωτα! Καλά έκανε!!! Έτσι κι αλλιώς την περιμένουν εδώ οι σπουδαίες δουλειές που κάνει με την αδερφή της στα ρούχα!

via

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια