Δε θα πιστεύεις πόσο κούκλος είναι ο ηθοποιός πίσω από τον σατανικό κλόουν του «ΙΤ» (pics)

Δε θα πιστεύεις πόσο κούκλος είναι ο ηθοποιός πίσω από τον σατανικό κλόουν του «ΙΤ»

Το “ΙΤ” είναι η πιο πολυσυζητημένη ταινία θρίλερ αυτή τη στιγμή. Ωστόσο οι προσδοκίες ήταν τελικά κάτω του μετρίου σύμφωνα με τις κριτικές του κόσμου, αλλά και την δική μας προσωπική άποψη. Αυτό όμως δεν είναι ένα ακόμα άρθρο για να το κράψουμε, διότι τα βλέμματα μας έχουν στραφεί στον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον κλόουν της ταινίας. Συγγνώμη, παρέλειψα το “κούκλος” ηθοποιός.

Ο λόγος για τον 27χρονο Bill Skarsgard, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και σχεδόν δεν ακούσαμε ποτέ τα όσα είπε. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να υποψιαστούμε ότι πίσω από τον “τρομακτικό” κλόοουν της ταινίας, κρύβεται ο γοητευτικός Σουηδός. Δείτε παρακάτω:

Ωστόσο το eπiθετο ίσως να το έχεις ακούσει ξανά. Ο αδερφός του Bill, Alexander Skarsgård, είναι ο επίσης σeξι ηθοποιός που πρωταγωνίστησε πρόσφατα στην σειρά “Big Little Lies” που καθήλωσε το κοινό και έκανε τους πάντες να μιλάνε για μία σειρά φαινόμενο. Ο Alexander υποδυόταν τον σύζυγο της Nicole Kidman, οι οποίοι μάλιστα κατά την απομονή του ηθοποιού στα βραβεία Emmy έδωσαν ένα “καυτό φιλί” στο στόμα. Όπως και να ‘χει η ομορφιά είναι οικογενειακή.

Ας μην ξεφεύγουμε όμως απ’το θέμα μας.  Κορίτσια, ο Bill Skarsgard:

Αυτό είναι το απόσπασμα από την εκπομπή Jimmy Kimmel Live:

neopolis.gr

Ειδικές προσφορές
Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια