Δύσκολες ώρες για τον Ηλία Καμπακάκη – Η 6χρονη κόρη του «χτυπήθηκε» από καρκίνο – Έκκληση βοήθειας μέσα από τα social media!

Ο γνωστός τραγουδιστής από τη Θεσσαλονίκη, περνάει από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του, καθώς η κόρη του διαγνώστηκε με καρκίνο και χρειάζεται να ταξιδέψει στο εξωτερικό. Διαβάστε παρακάτω:

Η 6χρονη Κλεοπάτρα Καμπακάκη,  διαγνώστηκε με χονδροβλαστικό οστεοσάρκωμα μέσα στο μυελό της αριστερής κνήμης, τον Νοέμβριο που μας πέρασε. Ξεκίνησε αμέσως, τον δικό της δύσκολο αγώνα, ενάντια στον καρκίνο με χημειοθεραπείες, χειpουpγεία και εξετάσεις. Ωστόσο, λόγω της eπiθετικότητας και της σπανιότητας του συγκεκριμένου είδους όγκου, χρειάζεται να μεταφερθεί άμεσα σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό με σκοπό την τάχιστη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που έχει αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια, όσο κανένας άλλος στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, συνεχίζει να πραγματοποιεί τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Ηλίας Καμπακάκης, είναι αυτός που έκανε «μόδα» τις live εμφανίσεις σε club, χαράζοντας τον δικό του μοναδικό και μοναχικό δρόμο, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Όπως είναι γνωστό, η μεταφορά ασθενών με σπάνιες παθήσεις, η εγχείρηση και η αποκατάσταση έχουν πολύ μεγάλο κόστος. Άμεσα, με την δημοσιοποίηση του θέματος, ευαισθητοποιήθηκαν πολλοί συνάδελφοι του αλλά και εκατοντάδες χρήστες των social media, που κοινοποιούν την φωτογραφία της μικρής Κλεοπάτρας, ώστε να ενισχύσουν όλοι την προσπάθεια της οικογένειας.

Όσοι θέλετε να βοηθήσετε οικονομικά, αυτή την μεγάλη προσπάθεια της οικογένειας, μπορείτε να καταθέσετε κάποιο χρηματικό ποσό στο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με αριθμό:

5266070334001

IBAN: GR79 0172 2660 0052 6607 0334 001. SWIFT-BIC: PIRBGRAA.

Δικαιούχοι: Τουpάνη Αμαλία, Καμπακάκη Κλεοπάτρα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την μητέρα της Κλεοπάτρας, Αμαλία Τουpάνη, στο τηλέφωνο 690 788 5115 και στο e-mail amalia_tou@hotmail.com

Επίσης, σε πολλά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, θα υπάρχουν κουμπαράδες, για την ενίσχυση της μικρής Κλεοπάτρας.

Φωτογραφία του Leonidas Tzitzos.

Δείτε και την έκκληση βοήθειας του συνάδερφού του Γιώργου Σαμπάνη μέσα από την σελίδα του στο Facebook!

Ο Ηλίας Καμπακακης είναι φίλος και εξαίρετος συνάδερφος ! Είναι όμως και ένας πολύ καλός πατέρας.. η κόρη του χρειάζεται…

Geplaatst door George Sabanis Official Page op zaterdag 16 december 2017

via 

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια