Έκτακτη είδηση – Τώρα : Αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος! Δείτε εικόνες…

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι πέρασε την έξοδο των φυλακών Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος αφού εγκρίθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του. Ο άλλοτε ισχυρός υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, εμφανώς καταβεβλημένος λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και λόγω της προχωρημένης ηλικίας του μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν και δήλωσε ότι κατευθύνεται σπίτι του στην γυναίκα του και ότι μέσα στην φυλακή του προκλήθηκαν όλα τα προβλήματα στην υγεία του. 

«Πάω στο σπίτι μου φυσικά. Με περιμένουν η γυναίκα μου και ο γιος μου. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστάω στην γυναίκα μου. Όλο το διάστημα παρά την εγκατάλειψη στην οποία βρέθηκε από όλους, γνωστούς, φίλους και μη το πάλεψε και εξασφάλισε το καλύτερο αποτέλεσμα και γι’ αυτό θα πάω σπίτι μου και θα την ευχαριστήσω. Είμαι υπο διωγμό από το 2010. Η κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη ξεκίνησε τον διωγμό εναντίον μου. Τα της υγείας μου έχουν αντιμετωπισθεί αλλά οι υψηλού βαθμού αναπηρίες δεν είναι για να μένω στην φυλακή. Η επίσκεψη στους γιατρούς θα είναι μόνιμη κατάσταση. Πρέπει να κοιτάξω τον εαυτό μου», είπε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος επιβιβάσθηκε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε και στην συνέχεια ένας υπάλληλος των φυλακών με ένα καροτσάκι του σούπερ μάρκετ μετέφερε τα πράγματά του στο αυτοκίνητο…

Τον Άκη Τσοχατζόπουλο περίμεναν οι δικηγόροι του οι οποίοι νωρίτερα είχαν δηλώσει ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε μεγάλη αγωνία και τους τηλεφωνούσε διαρκώς για το θέμα της αποφυλάκισής του. Ο 83χρονος πλέον, Άκης Τσοχατζόπουλος καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό τον περασμένο Οκτώβριο για την υπόθεση της αγοράς των υποβρυχίων και των TOR M1 και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 19 ετών. Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων μείωσε μόλις κατά ένα έτος την ποινή που του είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση.

Ως την τελευταία πράξη του δράματος περιέγραψε την αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου ο Ι. Παγορόπουλος. Είπε ότι θα περάσει από το Χαλάνδρι αλλά θα χρειαστεί να νοσηλευθεί αφού έχει πολλά προβλήματα υγείας.

via

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια