Η 22χρονη Αλεξία μας εκμυστηρεύεται: Έχω παράλληλη σχέση με δύο άντρες. Ο ένας είναι 45άρης και ο άλλος 25άρης! Φοβάμαι ότι θα φάω τα μούτρα μου! Τι να κάνω;

Εικόνα Αρχείου

Αγαπημένοι φίλοι αναγνώστες του Davidavramidis.eu, επιστροφή στην πραγματικότητα…Οι διακοπές για τους περισσότερους έχουν τελειώσει και πλέον μπαίνουν σιγά σιγά  στους γνώριμους καθημερινούς ρυθμούς.

Σήμερα στην στήλη των εξομολογήσεων, φιλοξενούμε μια αληθινή ιστορία που λάβαμε στο email μας από την 22χρονη Αλεξία, η οποία μας τα είπε όλα στα ίσια και παλικαρίσια και θέλει την συμβουλή μας…Και την δική μου αλλά και των φίλων αναγνωστών…. Πάμε λοιπόν να διαβάσουμε την ιστορία της – Δείτε παρακάτω:

Καλησπέρα Δαυίδ και συγχαρητήρια για την στήλη σου. Ήθελα καιρό να σου εκμυστηρευτώ την περιπέτειά μου αλλά ήμουν λίγο διστακτική διότι αυτό που συμβαίνει στην ζωή μου το τελευταίο 6μηνο είναι αρκετά πρόστυχο και αμαρτωλό. Πιο συγκεκριμένα έχω παράλληλη σχέση με δύο άντρες. Τα στοιχεία και των δύο μαζί, φτιάχνουν τον ιδανικό άντρα. Ο ένας είναι 45αρης ο οποίος μου φέρεται τρυφερά και μου προσφέρει ότι θέλω(ταξίδια, δώρα, εξόδους και γενικά πλήρη καλοπέραση) ενώ με τον άλλον ο οποίος είναι κοντά στην ηλικία μου (25 αυτός, 22 εγώ) έχω μια άλλη χημεία μαγική και στην επικοινωνία μας και στα πειράγματά μας και στα βλέμματα μας αλλά και στο κρεβάτι…

Ίσως έχω κολλήσει μαζί του κιόλας επειδή τις περισσότερες φορές με ψιλογράφει. Μάλιστα γνωρίζει για τον άλλον και κάνει σαν να μην τον νοιάζει καν και αυτό είναι που με φοβίζει. Έχω αρχίσει να τον θέλω πολύ αλλά φοβάμαι να του το δείξω γιατί κάτι μου λέει ότι θα τον χάσω. Είμαι σε μεγάλο δίλημμα και δεν ξέρω τι να κάνω γενικότερα. Μου αρέσουν και οι δύο απίστευτα καθώς ο καθένας τους έχει την μαγεία του, αλλά φοβάμαι ότι αν χωρίσω τον 45αρη, θα πληγωθώ απίστευτα από τον 25αρη, και αν χωρίσω τον 25αρη θα βαρεθώ τον 45αρη. Τι με συμβουλεύεις να κάνω; Έχω μεγάλη περιέργεια να ακούσω την συμβουλή σου!

Η απάντησή μου προς την Αλεξία:

Καλησπέρα, Αλεξία μου, σε ευχαριστώ για τις κολακείες αλλά δυστυχώς από μεριάς μου θα γίνω λίγο σκληρός μαζί μου καθώς θεωρώ ότι όλο αυτό που κάνεις είναι αρκετά ανήθικο.  Θεωρώ ότι ο 25αρης απλά περνάει τον χρόνο του μαζί σου γιατί πολύ απλά με το να έχεις παράλληλη σχέση με άλλον εν γνώσει του, σίγουpά δεν σε βλέπει για κάτι παραπάνω εκτός από την σeξουαλική επαφή.

Από την άλλη ο 45αρης ή ζει μια ουτοπία μαζί σου χωρις να αντιλαμβάνεται το τι πραγματικά συμβαίνει και γιατί είσαι μαζί του ή πολύ απλά τα ξέρει όλα και απλά δεν τον απασχολεί η «εκμετάλλευση» από μέρους σου…Συμβουλή μου θα ήταν να ξεκόψεις και από τους δύο και να κάτσεις να τα βρεις με τον εαυτό σου αντιλαμβανόμενη τι πραγματικά θες από την ζωή σου αλλά και από τους γύρω σου.

Αν θες κάτι αληθινό που θα μείνει σου προτείνω να αφήσεις κατά μέρους τα λούσα και τα αρώματα γιατί την πραγματική ευτυχία εν τέλει δεν την φέρνουν αυτά. Αν τώρα γουστάρεις να καλοπερνάς και θες να έχεις «sugar daddy» που θα καλύπτει όλα σου τα έξοδα συνέχισε όπως το πας τώρα.

Ή κυρία ή π…ανα! Και τα δύο μαζί δεν συνδυάζονται… Ελπίζω να μην με παρεξήγησες για το ύφος μου  και την κυνικότητά μου αλλά έπρεπε να στα πω ευθέως για να αντιληφθείς ότι αυτό που κάνεις υποτιμά πάνω απ΄όλα εσένα την ίδια… Ελπίζω να σου ξεμπέρδεψα λίγο τις σκέψεις…Καλά μυαλά και να προσέχεις με την ζωή σου και τις επιλογές σου!

loading...
H0t news
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια