Καματερό: Η ομηρία και η κινηματογραφική διαπραγμάτευση – Βίντεο ντοκουμέντο από την ληστεία

Καματερό: Η ομηρία και η κινηματογραφική διαπραγμάτευση - Βίντεο ντοκουμέντο από την ληστείαΕίναι μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές μίας ληστείας – θρίλερ σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό. Αστυνομικοί καλούν τον δράστη που έχει αρπάξει μία υπάλληλο να παραδοθεί… Ωστόσο, εκείνος δεν φαίνεται πρόθυμος να «καταθέσει τα όπλα» τόσο απλά…

Οι αστυνομικοί είναι ακριβώς απέναντι από το σούπερ μάρκετ του τρόμου… «Αν με ακούς, μην κάνεις τη θέση σου πιο δύσκολη. Βγες τώρα και πέταξε το όπλο. Με ακούς;» φωνάζει ο αστυνομικός στον δράστη που κρατάει όμηρο μία υπάλληλο, η οποία βρέθηκε φοβισμένη και «μπλεγμένη» ενώ έκανε απλά τη δουλειά της.

Όπως βλέπετε στο βίντεο ντοκουμέντο της κινηματογραφικής διαπραγμάτευσης οι αστυνομικοί ψύχραιμοι προσπαθούν να τον πείσουν αλλά μάταια… Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η γυναίκα ξεφεύγει από τα χέρια του ληστή και οι αστυνομικοί ανοίγουν πυρ. Ο δράστης «απαντάει» αμέσως και τότε ξεκινάει μία μάχη με ανταλλαγή πυροβολισμών.

Ο ληστής μετά από εφτά, συνολικά, πυροβολισμούς πέφτει στο έδαφος τραυματισμένος και το θρίλερ «τελειώνει» χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε θύματα.

Πηγή: Τηλεόραση Star

loading...
H0t news
Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια