Κωνσταντίνος Οροκλός: Η υπερβολή του Γιώργου Μαυρίδη και η συμφωνία με την Αποστολία Ζώη στο Nomads

Κωνσταντίνος Οροκλός: Η υπερβολή του Γιώργου Μαυρίδη και η συμφωνία με την Αποστολία Ζώη στο Nomads

Ο δεύτερος νικητής του Nomads μίλησε για την εμπειρία του στο Palawan και έκανε αποκαλύψεις

Ο Kωνσταντίνος Οροκλός βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στο Πρω1νό του Ant1 και μίλησε για την εμπειρία του στο Nomads. Ο δεύτερος νικητής του παιχνιδιού, μίλησε για τη συμφωνία που είχε κάνει με την Αποστολία Ζώη για τον τελικό και  τον Γιώργο Μαυρίδη, με τον οποίο είχε αντιπαρατεθεί λεκτικά. Δείτε παρακάτω:

Όπως είπε στη Φαίη Σκορδά, η κίνηση της Αποστολίας να του δώσει 25.000 ευρώ από το έπαθλο ήταν μία συμφωνία που έκαναν οι δυο τους για το μοίρασμα των χρημάτων λίγο πριν το φινάλε και, μάλιστα, κατόπιν πρότασης του ίδιου όταν είδε τον στίβο μάχης.

Κληθείς να σχολιάσει την συμπεριφορά του Γιώργου Μαυρίδη, για τον οποίο αρκετοί από τους πρώην παίκτες έχουν αναφέρει ότι άλλαζε όταν έβλεπε τις κάμερες, ανέφερε: «μου φαινόταν λίγο υπερβολικό όλο αυτό με τον Γιώργο γιατί δεν ήταν έτσι όλες τις ώρες. Όταν ήταν οι κάμερες έβαζε λίγη υπερβολή παραπάνω κι εγώ αυτό δεν το ήθελα. Αλλά πάρα πολλοί άνθρωποι ήταν διαφορετικοί μπροστά στις κάμερες, αλλάζανε.

Λογικά, μέχρι το τέλος άλλαξα κι εγώ. Δεν ήξερα ότι ο Μαυρίδης θα έδινε τα χρήματα στο ΑΧΕΠΑ. Εγώ προσωπικά το έμαθα μία ημέρα πριν, όταν γυρίζαμε από ένα έπαθλο με το αυτοκίνητο. Μου λέει “έχει γίνει αυτό, σε πειράζει;” και του λέω “μάγκα μου, είναι πολύ τίμιο, πολύ αντρικό, αυτό που έκανες. Δεν είναι δικά μου τα λεφτά”», είπε για την συμφωνία του tattoo artist με τον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε πως με αυτή την κίνηση τον εκτίμησε παραπάνω.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Κωνσταντίνος:

 via

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια