Ληστεία-μαμούθ στο Βόλο: Δείτε το αστρονομικό ποσό και τις λίρες που έκλεψαν από σπίτι [εικόνες]

  Κλοπή - μαμούθ στο Βόλο: 1.300.000 ευρώ και 400 λίρες Αγγλίας η λεία

  Στην καταγγελία ότι εκλάπη από το σπίτι του ένα αστρονομικό ποσό, προχώρησε ένας ηλικιωμένος άνδρας στο Βόλο.

  Η καταγγελία έγινε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και σύμφωνα με τον 92χρονο, παλιό συμβολαιογράφο, άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του στη λεωφόρο Αργοναυτών του Βόλου. Δείτε παρακάτω:

   Το συμβαν συνέβη πιθανότατα τη νύχτα του Σαββάτου (30/12) κι έκλεψαν 1.300.000 ευρώ καθώς και 400 χρυσές λίρες Αγγλίας, ενώ εκείνος απουσίαζε στην Αθήνα.

  Σύμφωνα με τον ίδιο, τόσο τα χρήματα όσο και οι λίρες ήταν κρυμμένα σε κρυψώνες μέσα στο σπίτι, το οποίο βρίσκεται στην παραλία του Βόλου.

  Πληροφορίες αναφέρου ότι η Αστυνομία ερευνά το κατά πόσο ισχύουν όσα υποστηρίζει ο ηλικιωμένος, σχετικά με το τεράστιο χρηματικό ποσό που έκρυβε στο σπίτι του ενώ παράλληλα ερευνάται και το από πού προήλθαν όλα αυτά τα χρήματα.

  Αστυνομικοί βρέθηκαν στο σπίτι και διαπίστωσαν ότι η πόρτα είχε παραβιαστεί ενώ έλαβαν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο χώρο και το εξετάζουν.

  Ο ηλικιωμένος Βολιώτης είναι γνωστός στην πόλη του και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Κοινωφελούς Ιδρύματος, το οποίο έχει κοινωνική και πολιτιστική δράση.

  Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρα

   

  loading...
  H0t news
  Συνέχεια άρθρου...
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
  loading...

  Σημαντικες Ειδησεις

  Σχόλια