Μεγάλη προσοχή: 5+1 πράγματα που απαγορεύονται ρητά κατά τη διάρκεια του σ e ξ!

Μεγάλη προσοχή: 5+1 πράγματα που απαγορεύονται ρητά κατά τη διάρκεια του σeξ!

Eίναι κάποια πράγματα που καλό είναι να μην γίνονται.

#1 Ξέχνα το τηλέφωνο: Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από να σταματάτε την κρίσιμη ώρα προκειμένου να απαντήσετε στο τηλέφωνο. ‘Όσο και αν σας εκνευρίζει ο ήχος του ξεπεράστε το αφού μπορεί να απαντήσετε αμέσως μετά ή ακόμη καλύτερα βάλε το στο αθόρυβο ή κλείσε το! Διαβάστε παρακάτω και τα υπόλοιπα…

#2 Όχι στην πίεση: Το επιχείρημα που προβάλλουν πολλοί άνδρες μετ’επιτάσεως άμα θέλουν να ζητήσουν κάτι από την σύντροφο τους ότι ”αν με αγαπάς θα το κάνεις” καταρρίπτεται από τους ειδικούς οι οποίοι επισημαίνουμε ότι ασκώντας ψuχoλογική βία στο έτερο ήμισυ είναι κατακριτέο.

#3 S e x tape ή selfie (χωρίς συγκατάθεση): Χωρίς την συγκατάθεση απαγορεύεται η κινηματογραφική λήψη αλά και η ανάρτηση φωτογραφιών στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.

#4 Προσοχή στο… όνομα: Προσοχή γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγει αλλά μη μπερδευτείτε και προσφωνήσετε τον ή την έpωτικό σας σύντροφο με άλλο όνομα.

#5 Όχι στην προσποίηση: Η τακτική της προσποίησης οpγaσμού που ακολουθούν άνδρες αλλά περισσότερο γυναίκες δεν ενδείκνυται. Ο σύντροφός σου πρέπει να ξέρει και να καταλαβαίνει τι απολαμβάνεις και τι όχι, αλλιώς δεν θα μπορέσετε ποτέ να τα… βρείτε!

#6 Μη συγκρίνεις (και μην κρίνεις)!: Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στα οποία πέφτουν και τα δυο φύλα είναι να κάνουν συγκρίσεις με προηγούμενες σχέσεις και να προχωρούν και σε χαρακτηρισμούς.

via

loading...
H0t news
Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια