Μειώστε την κυτταρίτιδα σε 2 εβδομάδες με 6 απλές ασκήσεις

Μειώστε την κυτταρίτιδα σε 2 εβδομάδες με 6 απλές ασκήσεις

Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα από τα προβλήματα που απασχολούν κατά κόρον τις γυναίκες και ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που οι εμφανίσεις με μαγιό εκθέτουν το σώμα μας στα βλέμματα του κόσμου.

Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους σχετικά με την κυτταρίτιδα λέει πως η εμφάνιση της οφείλεται κατά αποκλειστικότητα στην μεγάλη αποθήκευση λίπους. Αυτό όμως δεν ισχύει. Η κυτταρίτιδα οφείλεται κυρίως στην δομή του δέρματος σε συνδυασμό με το αποθηκευμένο λίπος.

Επομένως, μειώστε την κυτταρίτιδα φροντίζοντας την επιδερμίδα σας, μειώνοντας το λίπος, αλλά και γυμνάζοντας τους μύες σας. Δείτε λοιπόν 6 απλές ασκήσεις , οι οποίες θα σας βοηθήσουν να περιορίσετε το πρόβλημα πολύ γρήγορα.

Ακολουθήστε το πρόγραμμα ασκήσεων που θα δείτε στην συνέχεια και μειώστε την κυτταρίτιδα σε 2 εβδομάδες:

Άσκηση 1η:

Μειώστε την κυτταρίτιδα σε 2 εβδομάδες με 6 απλές ασκήσεις (2)

Πως να την κάνετε: Ξαπλώστε στο δεξί σας πλευρό και στηριχτείτε στο δεξί σας χέρι όπως στην εικόνα. Σηκώστε το αριστερό σας πόδι 10-30 εκατοστά από το έδαφος και κρατήστε το σε αυτή τη θέση για 5 δευτερόλεπτα. Έπειτα κατεβάστε το και επαναλάβετε την κίνηση με το δεξί σας πόδι, στηριζόμενη στο αριστερό σας πλευρό και χέρι αντίστοιχα.

Επαναλήψεις: Κάντε 2 σετ των 12 επαναλήψεων για κάθε πόδι.

Άσκηση 2η:

Μειώστε την κυτταρίτιδα σε 2 εβδομάδες με 6 απλές ασκήσεις (3)

Πως να την κάνετε: Τοποθετήστε τα χέρια σας στο πάτωμα και σταθείτε όπως κάνετε τα push-ups. Στη συνέχεια, λυγίστε το δεξί σας πόδι και φέρτε το γόνατο στο στομάχι σας. Έπειτα ισιώστε το και σηκώστε το 15-20 εκατοστά από το έδαφος. Επαναλάβετε την κίνηση και με το αριστερό σας πόδι.

Επαναλήψεις: Κάντε 3 σετ των 8 επαναλήψεων.

Άσκηση 3η:

Μειώστε την κυτταρίτιδα σε 2 εβδομάδες με 6 απλές ασκήσεις (4)

Πως να την κάνετε: Πάρτε ένα βαράκι ή ένα kettlebell και κρατήστε το με τα δυο χέρια σας. Σταθείτε όρθια με τα πόδια σε διάσταση μεγαλύτερη από το άνοιγμα των ώμων σας. Εισπνεύσετε και αρχίστε ταυτόχρονα να λυγίζετε τα πόδια σας και να κατεβάζετε το σώμα σας προς τα κάτω μέχρι οι μηροί σας να είναι παράλληλοι με το πάτωμα. Μετά ξεκινήστε να σηκώνεστε και εκπνεύστε.

Επαναλήψεις: Κάντε 3 σετ των 20 επαναλήψεων.

Άσκηση 4η:

Μειώστε την κυτταρίτιδα σε 2 εβδομάδες με 6 απλές ασκήσεις (5)

Πως να την κάνετε: Πάρτε ένα βαράκι σε κάθε χέρι, σταθείτε όρθια με ίσια την πλάτη και τα πόδια στην διάσταση των ώμων. Έπειτα ξεκινήστε να γέρνετε σιγά σιγά τον κορμό σας προς τα εμπρός, διατηρώντας πάντα την πλάτη σας ίσια και τα χέρια σας να κρέμονται ελεύθερα. Γύρτε μπροστά όσο περισσότερο μπορείτε και στη συνέχεια επιστρέψτε σταδιακά στην αρχική σας θέση.

Επαναλήψεις: Κάντε 5 σετ των 12 επαναλήψεων.

Άσκηση 5η:

Μειώστε την κυτταρίτιδα σε 2 εβδομάδες με 6 απλές ασκήσεις (6)

Πως να την κάνετε: Στηριχτείτε στα γόνατα σας και ακουμπήστε τα χέρια σας στο πάτωμα, κρατώντας τα ίσια. Αρχίστε να ανεβάζετε αργά αργά το πόδι σας όσο πιο ψηλά μπορείτε και κρατήστε το εκεί για λίγα δευτερόλεπτα. Έπειτα επιστρέψτε στην αρχική σας θέση και επαναλάβετε την άσκηση κάνοντας εναλλαγές του δεξιού και του αριστερού ποδιού σας.

Επαναλήψεις: Κάντε 2 σετ των 15 επαναλήψεων για κάθε πόδι.

Άσκηση 6η:

Μειώστε την κυτταρίτιδα σε 2 εβδομάδες με 6 απλές ασκήσεις (7)

Πως να την κάνετε: Σταθείτε με τα πόδια σας σε διάσταση λίγο μεγαλύτερη από το άνοιγμα των ώμων σας. Λυγίστε τα γόνατα σας, βάλτε τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι και πηδήξτε ψηλά με φόρα τεντώνοντας τα χέρια και τα πόδια σας, σα να σχηματίζετε έναν αστερία. Μόλις τα πόδια σας ακουμπήσουν το πάτωμα, πάρτε την αρχική σας θέση.

Επαναλήψεις: Κάντε 2 σετ των 20 επαναλήψεων.

Πηγή

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια