Ο ταξιτζής στο ταξί του οποίου ξεψύχησε η 16χρονη μετά τον οδοντίατρο σπάει τη σιωπή του τρία χρόνια μετά

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την τραγική απώλεια της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη, η οποία πήγε στην Αλβανία για ορθοδοντικές εργασίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ωστόσο, το κορίτσι έχασε τη ζωή του, κατά την επιστροφή της στα Ιωάννινα. Διαβάστε παρακάτω:

Ο οδηγός ταξί, στα χέρια του οποίου «έφυγε» το 16χρονο κορίτσι, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την δημοσιογράφο Ρούλα Κουσκουρή.

Σύμφωνα με τον πατέρα της Κωνσταντίνας, η κοπέλα ήταν έγκυος και βρέθηκε στην Αλβανία για να κάνει έκτρωση.

Ωστόσο, ο ταξιτζής υποστήριξε πως εκείνος την πήγε στον οδοντίατρο, αλλά και στο κομμωτήριο για να φτιάξει τα μαλλιά της, ενώ τόνισε πως δεν δoλoφovησε εκείνος την άτυχη κοπέλα, ενώ διέψευσε και τις φήμες ότι διατηρούσε έpωτική σχέση είτε με την μητέρα της, είτε με την νεαρή κοπέλα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν εκείνη τη μέρα, στο γεγονός ότι η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της και εκείνος την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, στην κάμερα της εκπομπής του Star μίλησε για την υπόθεση ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος, ενώ και ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης απάντησε στον οδηγό ταξί, σχετικά με την λιδοκαΐνη που βρέθηκε στον όpγανισμό της άτυχης κοπέλας.

Δείτε τα βίντεο…

 

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια