Οι ερωτογενείς ζώνες του άντρα – Οι 6 περιοχές που μπορούν να τον ανάψουν αλλά μάλλον δεν τις γνωρίζεις!

ερωτογενείς ζώνες του άντρα

Υπάρχουν ορισμένα σημεία πάνω μας που διευκολύνουν την έpωτική έλξη με το σύντροφό μας, την αύξηση της σeξουαλικής μας όρεξης και eπiθυμίας προς αυτόν. Είθισται να αποκαλούμε τις περιοχές αυτές «έpωτογενείς ζώνες», καθώς, όπως λέει και η ετυμολογία τους, είναι οι περιοχές όπου γεννάται, ξεκινά δηλαδή, ο έpωτας με την ευρεία έννοιά του.

Στο παρόν άρθρο του περιοδικού μας, θα αναφερθούμε σύντομα στις έpωτογενείς ζώνες του άντρα, αλλά δε θα μιλήσουμε για τα γεννητικά όpγανα που στις περισσότερες περιπτώσεις ανδρών και γυναικών συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στις πιο «καλές» περιοχές για το eπiθυμητό αποτέλεσμα.

Και γιατί είναι σημαντικό να μάθεις ποιες είναι αυτές οι έpωτογενείς ζώνες του άντρα; Μα φυσικά για να ξέρεις πώς να τον κινητοποιείς έpωτικά, πώς να αυξάνεις τη σeξουαλική του eπiθυμία στο άψε σβήσε και με τους κατάλληλους τρόπους, χωρίς να παιδεύεσαι ιδιαίτερα!

Δες παρακάτω:

Οι 6 έpωτογενείς ζώνες του άντρα

1.Τα αυτιά του

Πρόκειται για μία από τις έpωτογενείς ζώνες του άντρα που συνηθίζουμε να βρίσκουμε και στη γυναίκα. Το απαλό χάιδεμα, το ψιθύρισμα και γενικότερα η επαφή των αυτιών του αγαπημένου σου από εσένα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αποτελεσματικοί τρόποι στο να κινητοποιήσεις την έpωτική του eπiθυμία άμεσα.

2.Η πλάτη του

Από πολλά gallops που έχουν ανά καιρούς γίνει (γιατί δεν αποτελούν επιστημονικές έρευνες βέβαια…), έχει φανεί πως οι περισσότεροι άνδρες θέλγονται από το απαλό άγγιγμα στην πλάτη τους με τα γυναικεία ακροδάχτυλα ή / και από το πείραγμα στην πλάτη με τα γυναικεία νύχια. Το ανατρίχιασμα που τους προκαλείται αμέσως καθιστά την πλάτη ως μία από τις έpωτογενείς ζώνες του άντρα που πρέπει να έχεις κατά νου όταν θέλεις να αναζωπυρώσεις την όρεξή του.

3.Ο αυχένας του

Το μασάζ στον αυχένα είναι ένα από τα πιο χαλαρωτικά πράγματα που μπορεί να κάνουμε στο σύντροφό μας αλλά κι εκείνος σε εμάς, δεδομένου ότι από την εν λόγω περιοχή περνούν σχεδόν όλα τα νεύρα του σώματός μας κι άρα όταν κάνουμε μασάζ αυτά «ξεκολλούν» και χαλαρώνουν. Αυτή η χαλάρωση μπορεί πολλές φορές να συνοδεύεται κι από τόνωση της έpωτικής eπiθυμίας, ενώ, αυτή καθεαυτή η περιοχή του αυχένα αποτελεί μία από τις … δυνατές έpωτογενείς ζώνες του άντρα.

4.Οι ώμοι του

Όταν ακουμπάμε τους ώμους κάποιου γνωστού μας, τού δείχνουμε ότι τον αισθανόμαστε οικείο μας κι άρα αγαπητό προς εμάς, όπως υποστηρίζουν τα βιβλία που μιλούν για τη γλώσσα του σώματος. Έτσι, αγγίζοντας τους ώμους του συντρόφου σου,  είναι βέβαιο ότι του υπενθυμίζεις πόσο κοντά είστε, πόσο άνετα νιώθεις μαζί του, πόσο πλησίον σου τον αισθάνεσαι. Μάλιστα, οι ώμοι θεωρούνται πράγματι και έpωτογενείς ζώνες του άντρα, λόγω του ότι συνήθως οι σκέψεις και τα συναισθήματά του όταν τον αγγίζει εκεί η κοπέλα ή η γυναίκα του δε σταματούν στα προαναφερόμενα.

5.Το πρόσωπό του

Μία ακόμη από τις … πολύ καλές έpωτογενείς ζώνες του άντρα είναι το πρόσωπό του, ακόμη κι αν αυτό σας παραξενεύει εκ πρώτης όψεως επειδή δεν πρόκειται για μία περιοχή του σώματος. Κι όμως, πάμπολλοι άνδρες δηλώνουν ότι λατρεύουν το άγγιγμα στο πρόσωπο από τη σύντροφό τους, ενώ παράλληλα ότι αποτελεί για εκείνους το έναυσμα για την επόμενη έpωτική κίνηση.

6.Τα χέρια του

Αναφερόμαστε σε όλη την έκταση των άνω άκρων του, από τα μπράτσα έως τις παλάμες του. Ασφαλώς, το άγγιγμα σε κάθε περιοχή των χεριών του συντρόφου σου εκλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο από τον ίδιο, δεν παύει όμως να αποτελεί μία από τις καλύτερες έpωτογενείς ζώνες του άντρα. Πιο συγκεκριμένα, όταν σφίγγεις με τα χέρια του τα γυμνασμένα (λίγο ή πολύ) μπράτσα του, τού δίνεις αυτοπεποίθηση και συνάμα τού αυξάνεις την έpωτική του eπiθυμία. Το ίδιο συμβαίνει κι όταν με τα χέρια σου σχηματίζει εξωτερικά τους μύες του. Αντίθετα, όταν το άγγιγμά σου είναι απαλό και ζεστό και αφορά στις παλάμες του ή στο πίσω τμήμα τους (κάτω από τον καρπό εννοούμε), τότε το μήνυμα που εκλαμβάνει είναι αυτό της αγάπης, της οικειότητας, της ζεστασιάς, πάντοτε συνοδευμένο από το ότι τον θέλεις κι έpωτικά, άρα είναι … κυριολεκτικά και μεταφορικά (!) … στο χέρι του η επόμενη κίνηση!

via

Ειδικές προσφορές
Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια