ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλη απάτη σε εξέλιξη αυτή την στιγμή σε Facebook και Instagram – Δείτε για να μην την πατήσετε!

Αποτέλεσμα εικόνας για FACEBOOK INSTAGRAM ΑΠΑΤΗ

Αγαπημένοι φίλοι αναγνώστες του Davidavramidis.eu, αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη απάτη επιτήδειων μέσω των social media όπως το facebook και το Instagram . Δείξτε μεγάλη προσοχή και ενημερώστε και τους φίλους σας ώστε να μην εξαπατηθείτε και πέσετε θύματα. Δείτε πιο συγκεκριμένα τι ακριβώς συμβαίνει παρακάτω:

Ορισμένοι επιτήδειοι προσπαθούν να βγάλουν χρήματα σε βάρος σας. Πιο συγκεκριμένα λόγω της εορταστικής περιόδου και γνωρίζοντας ότι ο κόσμος προβαίνει κατά μέσο όρο σε περισσότερες αγορές και ξοδεύει περισσότερα χρήματα από οποιαδήποτε άλλη περίοδο του χρόνου, έχουν κυκλοφορήσει χορηγούμενες διαφημίσεις με  πανακριβά προϊόντα όπως κινήτα  Apple ή άλλες πανάκριβες συσκευές οι οποίες είναι δήθεν σε απίστευτες προσφορές από 1000ευρώ πχ στα 50.

Κι επειδή δεν είναι όλοι άριστοι γνώστες του διαδικτύου υπάρχουν άνθρωποι που δελεάζονται και μπαίνουν στην διαδικασία να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους και να προβούν στην αγορά ενός προϊόντος που δεν θα λάβουν ποτέ καθότι ο υποτιθέμενος πωλητής βρίσκεται σε μια μακρινή χώρα του εξωτερικού και κατόπιν της πληρωμής σας δεν θα σας στείλει ποτέ τίποτα και ούτε θα καταφέρετε να τον εντοπίσετε. Και εκτός αυτού θα έχετε καταχωρήσει τα στοιχεία της κάρτας σας σε ιστοσελίδες αμφιβόλου αξίας και εμπιστοσύνης με τον φόβο ότι μπορεί να έχουν αποσπάσει τους αριθμούς, μπορώντας να σας χρεώσουν κάνοντας αγορές οι ίδιοι μέσω της κάρτας σας…

Σας δείχνουμε παρακάτω μερικά παραδείγματα ώστε να έχετε τον νου σας…

Κοινοποιήστε στο προφίλ σας για να το δουν και οι φίλοι σας ώστε να μην την πατήσουν.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δαυίδ Αβραμίδης

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια