Σαντορίνη: Έτσι φαίνονται οι άνθρωποι μπροστά στη φάλαινα των 7 τόνων – Οι νέες εικόνες που καθηλώνουν [pics]

Σαντορίνη: Έτσι φαίνονται οι άνθρωποι μπροστά στη φάλαινα των 7 τόνων – Οι νέες εικόνες που καθηλώνουν [pics] | Newsit.gr

Οι εικόνες με τη vεkpή φάλαινα στη Σαντορίνη έκαναν το γύρο του διαδικτύου. O Δήμος Θήρας με συντονιστή το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο προχώρησε προχθές (11-04-2018) με επιτυχία στην περισυλλογή της vεkpής φάλαινας που ξεβράστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην ευρύτερη περιοχή του Ακρωτηρίου. Δείτε παρακάτω:

Το κήτος (φάλαινα φυσητήρας), βάρους άνω των 7 τόνων και μήκους 9 μέτρων, είχε εντοπιστεί σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Αδιάβατα, στην καλντέρα στο Ακρωτήρι.

Σύμφωνα με την κτηνιατρική έκθεση της vεkpοψίας του ζώου, το κήτος, αρσενικού φύλου, βρισκόταν σε αποσύνθεση και έφερε μεταθανάτιες κακώσεις. Επιπλέον, ο θavatoς του όλα δείχνουν ότι προήλθε από παθολογικά αίτια.

Για την περισυλλογή χρησιμοποιήθηκε το πλοίο Νήσος Θηρασία (παντόφλα) καθώς και γερανοφόρο όχημα που είχε επιβιβασθεί για το σκοπό αυτό στο σκάφος. Η φάλαινα, με τη βοήθεια δυτών, δέθηκε με σχοινιά και σύρθηκε ανοιχτά πίσω από το Ασπρονήσι όπου ανελκύθηκε και τοποθετήθηκε στο Νήσος Θηρασία.

Αναγνώστρια του NewsIt.gr που ήταν παρούσα στην επιχείρηση μας έστειλε νέες φωτογραφίες με τη vεkpή φάλαινα των 7 τόνων.

Οι νέες φωτογραφίες με τη vεkpή φάλαινα

Σαντορίνη: Έτσι φαίνονται οι άνθρωποι μπροστά στη φάλαινα των 7 τόνων – Οι νέες εικόνες που καθηλώνουν [pics] | Newsit.gr«Είναι μια μεγάλη φάλαινα που την έβγαλε η θάλασσα έξω και δυστυχώς δεν την πήρε είδηση κανείς» λέει ο δύτης που έφτασε στο σημείο και συνεχίζει: «η αίσθηση είναι περίεργη μπροστά σε μια τέτοια εικόνα».

Το βίντεο από το Ακρωτήρι στη Σαντορίνη

 

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια