Σε κεράτωσε αλλά δε σε χωρίζει: Οι 4 βασικοί λόγοι

Ναι το έμαθες: Σε κεράτωσε και δυστυχώς τώρα θα πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου. Βέβαια, ακόμη κι αν εσύ είσαι απογοητευμένη και δε θέλεις να τον ξαναδείς μπροστά σου, εκείνος θα συνέχιζε ευχαρίστως τη σχέση σας σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Γιατί λοιπόν αφού πήγε με άλλη, δε θέλει να σε χωρίσει; Δείτε παρακάτω:

1. Bαριέται να…χωρίσει: Όχι μη γελάς και μην πέσεις να μας φας. Δεν εννοούμε απαραίτητα ότι θέλει μόνο να αράζει και να σε…κερατώνει, απλώς οι άντρες δεν μπορούν τους καυγάδες και τα δράματα. Από τη στιγμή λοιπόν που μπορεί να τα αποφύγει, έχει την παράνομη, κρατάει και σένα! Και όσο πάει…

2. Είναι εξαρτημένος από σένα: Είστε τόσα χρόνια μαζί που νιώθεις ότι ίσως είστε και συγγενείς; Δεν έχεις φανταστεί ποτέ τη ζωή σου χωρίς εκείνον και η σκέψη και μόνο ότι θα χωρίσετε σου προκαλεί πανικό; Τα αισθήματα είναι αμοιβαία γλυκιά μου, μόνο που εκείνος έχει βαρεθεί το σeξ μαζί σου, ή μάλλον το καθόλου σeξ που ΔΕΝ κάνετε. Και τι γίνεται συνήθως; Βρίσκει το σeξ αλλού, και μένει με την οικειότητα και τη σιγουριά που του προσφέρεις εσύ-που κοιμάσαι όρθια- αλλά anyway. Ο χωρισμός θα έρθει, αλλά όταν εσύ ψάξεις αλλού για σeξ. Τότε ναι, ήρθε το τέλος!

3. Δε θέλει να χωρίσει: Και γιατί να θέλει; Δε χωράς να περάσεις από τις πόρτες κι εσυ παρόλα αυτά δεν τον αφήνεις. Εκείνος γιατί να το κάνει; Άσε που περνάει και τέλεια μαζί σου. Oύτε τον καταπιέζεις ούτε τίποτα.Και τα κερατάκια του τα έχει και όλα! Χαζός είναι να χωρίσει; Εξάλλου εσύ είσαι η Γυναίκα του. Τελεία!

4. Δεν έχει βρει κάτι…καλύτερο: Ψάχνει όμως και θέλω να με πιστέψεις. Μη νομίζεις δηλαδή ότι ο γλυκός σου είναι στον κόσμο του και δεν κοιτάζει ούτε θηλυκιά γάτα. Πολύ απλά αυτή με την οποία σε κερατώνει τώρα, δεν του είναι αρκετή για να σε αφήσει. Έχεις θέσει υψηλά στάνταρ, όχι αστεία.

via

loading...
H0t news
Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια