Τα 5 πράγματα που θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι αλλά θα ντραπούν να στα ζητήσουν!

Τα 5 πράγματα που θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι αλλά θα ντραπούν να στα ζητήσουν!

Ναι αρέσουν σε όλες τις γυναίκες αλλά δυσκολεύονται να τα ζητήσουν!

Υπάρχουν κάποιες κινήσεις στο σeξ που οι γυναίκες λατρεύουν αλλά ντρέπονται ή φοβούνται να τις ζητήσουν από τους άντρες (και τα συζητάνε μόνο με τις πολύ έμπιστες φίλες τους!). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να… μένουν οι ίδιες ανικανοποίητες και οι άντρες να μην ξέρουν πώς να χειριστούν την κατάσταση. Αν διαβάσεις όμως παρακάτω, να είσαι σίγουρος ότι σeξουαλική σας ζωή θα αναβαθμιστεί αστραπιαία.

Στ0ματικό σeξ

Πολλές γυναίκες φοβούνται μήπως η «περιοχή» εκεί κάτω απογοητεύσει τους άντρες, κι αυτό τις σταματά από το να το ζητήσουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το διεκδικήσεις μόνος σου, αρχίζοντας να εξυμνείς την περιοχή! Πρόσεχε βέβαια το λεξιλόγιο σου, καθώς δεν θέλουν όλες οι γυναίκες να ακούν τα ίδια. Το σημαντικό είναι να την κάνεις να νιώσει άνετα. Αν παρόλα αυτά, τη βλέπεις να μην ενδίδει, τότε μάλλον δεν είναι φαν του στoματικού σeξ.

 Αποτέλεσμα εικόνας για Sex gif

Παιχνίδια σε δημόσιους χώρους

Καλύτερα να αποφύγετε το σeξ σε δημόσιους χώρους για να μην έχετε άλλα προβλήματα. Σε πολλές γυναίκες όμως αρέσει να γίνονται ριψοκίνδυνες και να ζουν στα άκρα! Φτάστε μέχρι ενός σημείου και συνεχίστε στο σπίτι. Αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, ιδέες υπάρχουν πολλές: μπαρ, αυτοκίνητο, παραλία φαντασία να έχεις!

Θέλει να την κυριαρχήσεις

Η υποταγή μπορεί να αποδειχθεί kinκy αλλά πολλές γυναίκες φοβούνται μην παρεξηγηθούν. Κάνε εσύ την αρχή αλλά με μεγάλη προσοχή, καθώς δεν θέλεις με τίποτα να κάνεις κάτι που θα την πιέσει. Το πιο βασικό είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη και επικοινωνία. Ξεκίνα με μικρά βήματα και πάντα με τη συγκατάθεσή της, π.χ. τι θα έλεγες να χρησιμοποιήσουμε χειροπέδες; Αν δεχτεί, προχωράς. Καλό είναι να βρείτε από πριν μία λέξη ασφαλείας που θα χρησιμοποιήσετε όταν τα πράγματα ξεφύγουν. Καλύτερα να μην είναι το «όχι», αλλά το «σταμάτα». Προσοχή στο λεξιλόγιό σου, καθώς το τελευταίο που θέλεις είναι να τη μειώσεις ή να την εξευτελίσεις.

 Αποτέλεσμα εικόνας για Sex gif

Ή να κυριαρχήσει αυτή

Μπορεί να φαίνεται η πιο ντροπαλή αλλά στο κρεβάτι να μεταμορφώνεται σε θέα του σeξ. Και πάλι είναι δύσκολο να στο ζητήσει, αφού μπορεί να φοβηθεί μήπως θιχτεί ο εγωισμός σου ή την περάσεις για sεx maniac. Αν απολαμβάνεις να βρίσκεται από πάνω, πες της πόσο σου αρέσει. Αν θέλεις να μπεις στο παιχνίδι, κάνε ότι και παραπάνω, μόνο που τώρα θα είσαι εσύ αυτός που θα φοράει τις χειροπέδες.

Spanking

Προφανώς και δεν αναφερόμαστε σε κανονικό ξύλο ούτε σε μελανιές. Απλά σε ελαφριές ξυλιές, που θα ανάψουν και τους δυο σας. Το spanking αρέσει σε πολλές γυναίκες, αλλά οι περισσότερες ντρέπονται να το ζητήσουν γιατί ακούγεται κάπως χαζό. Όπως και με το θέμα της κυριαρχίας, έτσι και στο spanking πρέπει να κάνεις μικρά βήματα με προσοχή. Την ώρα που τη χaϊδεύεις, ψιθύρισέ της στο αυτί αν θα της άρεσε μία ξυλιά. Αν απαντήσει καταφατικά, προχώρα με το μαλακό και ρώτα της αν θέλεις να συνεχίσεις. Μην το παρακάνεις, δεν είναι για χόρταση.

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια