Τελικά υπάρχει ανθρωπιά: Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα και η μικρή Νεφέλη ελπίζει ξανά

Η μικρή Νεφέλη ελπίζει ξανά!

Όπως με τον μικρό Παναγιώτη, την Ευαγγελία, τον Νέστορα και άλλα τόσα παιδιά έτσι και με την Νεφέλη, τα καταφέραμε… Τελικά υπάρχει ανθρωπιά!

Η μικρή Νεφέλη είναι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά καθώς με το «θαύμα» της αλληλεγγύης συγκεντρώθηκαν τα χρήματα που χρειάζεται για την θεραπεία της σε νοσοκομείο του εξωτερικού.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τη μικρή Νεφέλη, αποδείχτηκε συγκινητική.

Μέσα σε ελάχιστες ημέρες μαζεύτηκε το απαιτούμενο ποσό που χρειάζεται ώστε η μικρή να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού και λάβει την απαραίτητη θεραπεία.

«Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πρωτοφανής και συγκινητική. Εκατοντάδες συμπολίτες μας απ’ όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση του ΙΣΑ και συμμετείχαν στην προσπάθεια να στηρίξουμε τη Νεφέλη στη μάχη που δίνει για τη ζωή της.» αναφέρει η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης επεσήμανε τα εξής:

«Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Εκατοντάδες συμπολίτες μας απ’ όλο τον κόσμο πρόσφεραν από το υστέρημά τους, για να βοηθήσουν ένα παιδί που δίνει μάχη για τη ζωή του.

Αυτό αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός όσο και εάν έχει δοκιμαστεί από την οικονομική κρίση συνεχίζει να έχει ανθρωπιά και να δείχνει αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο.

Αυτό φαίνεται και στις δράσεις του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, στις οποίες συμμετέχουν χιλιάδες πολίτες. Η άμεση ανταπόκριση των συμπολιτών μας από όλον τον κόσμο δείχνει επίσης την εμπιστοσύνη που έχουν στον ΙΣΑ, γεγονός που μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια.

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στη Νεφέλη. »

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια