Θα μείνετε άναυδοι: O Σκιαδαρέσης κάνει όpγια και κόκα με νεαρά κορίτσια σε νέα ξένη σειρά

 Πρωταγωνιστεί ως ο υπεύθυνος των οικονομικών της Αγίας Έδρας στο Βατικανό. Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι άγριες σκηνές σeξ από το πρώτο επεισόδιο της σειράς Subbura που μεταδίδει το Netflix με έναν εκ των πρωταγωνιστών να είναι ο Έλληνας Γεράσιμος Σκιαδιαρέσης.

Ο Έλληνας ηθοποιός υποδύεται τον ρόλο του καρδινάλιου Θεοδόσιου, ο οποίος, όπως φαίνεται στις σκηνές, πρωταγωνιστεί σε ομαδικά όpγια με νεαρά κορίτσια. Εκτός από τις σαρκικές απολαύσεις ο «καρδινάλιος» Σκιαδαρέσης εμφανίζεται να κάνει και χρήση ναρκωτικών ενώ σε μια άλλη σκηνή αυτομαστιγώνεται.

Η επίμαχη σκηνή με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση:

Όσο για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, αυτός εμφανίζεται σε τέσσερα από τα δέκα επεισόδια υποδυόμενος τον υπεύθυνο των οικονομικών της Αγίας Έδρας. Η ταινία βασίστηκε σε πραγματικό σκάνδαλο που ξέσπασε στην Ιταλία ωστόσο η σειρά ασχολείται με τα επεισόδια που προηγήθηκαν.

Δείτε επίσης: Δε θα πιστεύεις πόσο κούκλος είναι ο ηθοποιός πίσω από τον σατανικό κλόουν του «ΙΤ» (pics)

Το βίντεο με ολόκληρη την σκηνή:

Όπως λέει ο ίδιος η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από κάποιες εκτάσεις του Βατικανού στην Όστια, τις οποίες θέλει να αγοράσει η μαφία προκειμένου να δημιουργηθεί εκεί κάτι τύπου Λας Βέγκας και ένα λιμάνι όπου θα μπορούν να διαχειρίζονται ελεύθερα τα εμπορεύματα κοκαΐνης κλπ.

Η μαφία προσπαθεί να επηρεάσει και πολιτικούς και δημάρχους προκειμένου να καταφέρει να πάρει αυτές τις εκτάσεις ενώ υπάρχει και μια διαφορά μεταξύ οικογενειών μαφιόζων.

Το τρέιλερ της σειράς:

– Πώς προέκυψε η συνεργασία;

Είχα κάνει το 2010 μια ταινία στην Ιταλία (σ.σ. το «Appartamento ad’ Atene»), η οποία είχε πάει πολύ καλά, και εκεί γνώρισα κάποιους ανθρώπους. Μεταξύ αυτών και μια ατζέντισσα, η οποία με ανέλαβε και κατά καιρούς μου έχει προτείνει διάφορα πράγματα αλλά δεν μπορούσα να κάνω λόγω υποχρεώσεων στην Ελλάδα. Απλώς αυτή τη φορά μου έγινε η πρόταση αρκετά νωρίς και με ευνοϊκές συνθήκες και έτσι τα κατάφερα.

– Πώς συνδέεται η σειρά με την ομώνυμη ταινία;

Το σενάριο της σειράς βασίστηκε σε αυτό της ταινίας, που αναπτύχθηκε ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ προστέθηκαν και κάποιοι χαρακτήρες. Ο δικός μου ο χαρακτήρας για παράδειγμα δεν υπάρχει στην ταινία.

– Πώς θα περιγράφατε τον χαρακτήρα που υποδύεστε;

Απ’ τη μία είναι ένας χαρακτήρας θετικός με την έννοια ότι θέλει διαφάνεια στις συναλλαγές του Βατικανού, ανήκει στην ανανεωτική πτέρυγα και δεν θέλει να έχει σχέση με μαφίες, σκοτεινές υποθέσεις κτλ, αλλά απ’ την άλλη η προσωπική του ζωή είναι ευάλωτη γιατί συμμετέχει σε κάποια όpγια κι αυτό το εκμεταλλεύεται η μαφία προκειμένου να τον εκβιάσει. Είναι ένας άνθρωπος διχασμένος ανάμεσα στο καλό και στο κακό, που μετά τα όpγια πάει και αυτομαστιγώνεται, βασανίζεται και ζητάει συγχώρεση.

– Τι είναι αυτό που σας ιντρίγκαρε σε αυτό τον ρόλο;

Το ότι είναι εντελώς έξω από μένα. Όλοι οι ρόλοι που είναι μακριά από μένα με ενδιαφέρουν πάρα πολύ. Θα ήταν πολύ βαρετό να παίζω κάτι που είναι κοντά σε μένα.

– Αυτή η σκηνή (σ.σ. με το όpγιο) σας έφερε σε αμηχανία; Πώς ήταν;

Ναι, βέβαια. Πάντα αυτές οι σκηνές σε φέρνουν σε μια αμηχανία.

– Είχε πλάκα στα γυρίσματα;

Επαγγελματικά γίνεται η δουλειά, δεν έχει πλάκα.

– Πρώτες εντυπώσεις;

Πολύ θετικά αυτά που ακούγονται. Δεν έχω βέβαια και πολλή επαφή με την ιταλική πραγματικότητα. Ήταν πάντως μια καλογυρισμένη σειρά, με ακριβή παραγωγή.

– Πόσο καιρό κράτησαν τα γυρίσματα;

Ένα χρόνο σχεδόν. Ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο και τελειώσαμε τον Ιούνιο. Έχουν γίνει κυρίως στη Ρώμη και τριγύρω στα περίχωρα.

Δείτε επίσης: Δε θα πιστεύεις πόσο κούκλος είναι ο ηθοποιός πίσω από τον σατανικό κλόουν του «ΙΤ» (pics)

[n247] [netflix]

loading...
H0t news
Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια