Σ E Ξ: Τι είναι το «Spankιng» και γιατί πρέπει να το δοκιμάσεις απόψε κιόλας!

Γιατί το spanking την εξιτάρει τόσο πολύ;

 Όλοι οι επιστημονικοί λόγοι που το «ξύλο εκεί πίσω» της φτιάχνει την διάθεση.

Το πιο σίγουρο είναι ότι, τουλάχιστον μία φορά, έχεις χρησιμοποιήσει και εσύ το spanking σαν κινητήριο δύναμη στο κρεβάτι σου.

Και δεν το λες και κακό. Έχουν γραφτεί άπειρα άρθρα που αναφέρουν ότι αν θες να ρίξεις λίγο παραπάνω «αλατοπίπερο» στην σeξουαλική σου ζωή μαζί της, το spankιng είναι από εκείνες τις συνταγές που δεν αποτυγχάνουν ποτέ. Και το καλύτερο; Αρέσει πολύ στις γυναίκες την ώρα του σ e ξ. Δείτε παρακάτω:

Αυτό με το οποίο δεν έχει ασχοληθεί ωστόσο κάποιος, είναι τι ακριβώς συμβαίνει στον όpγανισμό της και της αρέσει. Στο βιβλίο «BDSM 101», η συγγραφέας Τζεν Μίλερ αναφέρει πως το spanking είναι τόσο απολαυστικό για εκείνες επειδή έχει συγκεκριμένα οφέλη. Φαίνεται πως όχι μόνο ανεβάζει την διάθεση για περισσότερο σeξ, αλλά λειτουργεί σαν αγχολυτικό ή ακόμα και σταματάει συγκεκριμένους πόνους στο σώμα. Και όχι δεν είναι τόσο τρελό σαν ιδέα. «Η περιοχή όπου γίνεται το spanking είναι γεμάτη νεύρα. Τα απαλά χτυπήματα ξεστρεσάρουν την περιοχή» αναφέρει η Μίλερ.

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ: 10 πράγματα που σχεδόν ΟΛΕΣ οι γυναίκες λατρεύουν στο κρεβάτι κι ας μην το παραδέχονται!

Ωστόσο ακόμη και αν το spanking είναι «ευεργετικό» απαιτείται προσοχή. Ειδικά σε γυναίκες που δεν το έχουν συνηθίσει από προηγούμενες σχέσεις τους, ξεκινάς σιγά για να φτάσεις στην κορύφωση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η προσπάθεια μόνο χαμένη δεν πάει.

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ: 10 πράγματα που σχεδόν ΟΛΕΣ οι γυναίκες λατρεύουν στο κρεβάτι κι ας μην το παραδέχονται!

via

Ειδικές προσφορές
Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια