Τρέιλερ που «κόβει» την ανάσα! Κυκλοφόρησε το τρίτο και τελευταίο μέρος των 50 αποχρώσεων του γκρι και έχει άρωμα… μυστηρίου!

Τρέιλερ που «κόβει» την ανάσα! Κυκλοφόρησε το τρίτο και τελευταίο μέρος των 50 αποχρώσεων του γκρι και έχει άρωμα... μυστηρίου!

Μόλις χθες η Universal κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της τελευταίας ταινίας από την τριλογία του “Fifty Shades of Grey” κι αυτή τη φορά το “Fifty Shades Freed” αναμένεται πιο «σκοτεινό» από ποτέ.

Το βίντεο ξεκινά με το νυφικό της Anastasia Steele και τους όρκους αγάπης του Christian Grey, ενώ μας δείχνει σκηνές ευτυχίας από το ταξίδι του μέλιτος. Όλα αυτά όμως είναι προσωρινά, καθώς το πρώην αφεντικό της Anastasia απειλεί τη ζωή της. Έρωτας, όπλα, απαγωγή κι ένα μαχaipι στο λαιμό της, είναι με λίγα λόγια όσα είδαμε σε αυτό το πρώτο «μίνι τρέιλερ».

Το Νοέμβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει το ολοκληρωμένο τρέιλερ της ταινίας, όπου ελπίζουμε να αντλήσουμε περισσότερες πληροφορίες. Το «Fifty Shades Freed”, είναι προγραμματισμένο να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου 2018.

Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το ακόλουθο βίντεο:

Πηγή: neopolis.gr

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια