Βομβαρδισμένο τοπίο ο ΣΚΑΙ μετά την έκρηξη – Σπασμένα γυαλιά και καταστροφή παντού [pics, vid]

Έκρηξη στον ΣΚΑΙ: Βομβαρδισμένο τοπίο τα γραφεία – video | Newsit.gr

Τα γραφεία όπου στεγάζονται η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ αλλά και η εφημερίδα Καθημερινή κι άλλες εταιρίες του ομίλου μοιάζουν βομβαρδισμένο τοπίο. Το ωστικό κύμα από την έκρηξη δεν άφησε τίποτα όρθιο. Το ευτυχές είναι πως δεν υπήρξαν θύματα αν και όπως φαίνεται από την ισχύ του εκρηκτικού μηχανισμού, οι δράστες θα ήθελαν να υπάρξουν. Δείτε παρακάτω:

Οι εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ είναι χαρακτηριστικές. Όλα τα τζάμια από τα παράθυρα, σπασμένα. Οι ψευδοροφή, σπασμένη κι αυτή. Οι μεγαλύτερες ζημιές έχουν γίνει στον τρίτο όροφο του κτιρίου.

Αντίστοιχες είναι οι εικόνες στον τέταρτο όροφο, όπου στεγάζεται η Καθημερινή αλλά και στον 5ο όροφο του κτιρίου.

Φωτογραφία skai.gr
Φωτογραφία skai.gr
Φωτογραφία skai.gr

Οι δράστες, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πέτυχαν την τέλεια έκρηξη, που σημαίνει ότι δεν έμειναν υπολείμματα από τον εκρηκτικό μηχανισμό. Είχαν χρησιμοποιήσει μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών, υλικό στρατιωτικού τύπου.

Στη 01:45 άγνωστος τηλεφώνησε στο zougla.gr και στον ΑΝΤ1 και επαναλαμβάνοντας πως «δεν είναι φάρσα», είπε ότι σε 45 λεπτά επρόκειτο να πυροδοτηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στον ΣΚΑΙ.

Άμεσα αποκλείστηκε η περιοχή και οι εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν από το κτίριο, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν τραυματισμοί.

via

 

Ειδικές προσφορές
Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια