Ξέσπασμα οργής του πατέρας της αδικοχαμένης 19χρονης που «έφυγε» από αλλεργικό σοκ – Μπορούσε να σωθεί…

Ξεσπά ο πατέρας της αδικοχαμένης 19χρονης Aimee Sweeney η οποία «έσβησε» από αλλεργικό σοκ την περασμένη Τετάρτη στην Πάφο της Κύπρου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Πέγειας. Δείτε παρακάτω:

Η 19χρονη από τη Σκωτία, η οποία τόσο αυτή όσο και η οικογένειά της ήταν μόνιμοι κάτοικοι Πέγειας την περασμένη Τετάρτη αισθάνθηκε μια αρχική αδιαθεσία, οπότε και διακομίσθηκε από τους γονείς της με ασθενοφόρο στα εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικής κλινικής στην Πέγεια.

Παρουσίαζε χαμηλούς σφυγμούς και έντονη δύσπνοια, με αποτέλεσμα να της χορηγηθεί φapμakευτική αγωγή. Με την κατάστασή της να μην βελτιώνεται, κρίθηκε σκόπιμο όπως μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομέιο Πάφου όπου η επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον θάνατό της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 19χρονη, μετά την κατανάλωση φαγητού, στις 16:30 αποφάσισε να πάει έναν περίπατο και όταν στις 17:30 επέστρεψε στο σπίτι της, αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Σύμφωνα όμως με βρετανικά δημοσιεύματα, επικαλούμενα δηλώσεις του πατέρα της άτυχης 19χρονης, αναφέρονται σε ολιγωρία του ιδιωτικού νοσηλευτικού κέντρου στο οποίο αρχικά είχε μεταφερθεί η νεαρή. «Θα μπορούσε να είχε σωθεί η κόρη μου» αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ στα οποία μίλησε ο πατέρας. Γι’ αυτό τον λόγο, πρόθεση του είναι να κινηθεί νομικά εναντίον τους.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης 19χρονης αναφέρει σε βρετανικά ΜΜΕ πως «Ήταν σε βόλτα έξω με τον σκύλο μας όταν την άκουσα να φωνάζει δεν μπορώ να αναπνεύσω! Πετάχτηκα έξω, την άρπαξα απ’ το χέρι και την πήγα στο ιατρικό κέντρο. Είμαι πολύ θυμωμένος.. αυτό θα μπορούσε να είχε σταματήσει. Θα μπορούσε να είχε βοηθηθεί η κόρη μου..».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνέχεια άρθρου...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
loading...

Σημαντικες Ειδησεις

Σχόλια